Paul Codrea, după triumful lui ASU Politehnica, 9-2 la Făget: ”Dacă reușim jocuri și rezultate bune, probabil va veni lumea în număr și mai mare!”

Putea fi chiar 2-10, tocmai în ultima fază a jocului, când Neagoie a ratat un 11 metri, șutând pe jos dar și pe lângă bară, dar ASU Politehnica tot a pornit perfect în Divizia D Timiș, cu 3 puncte obținute la pas și la scor la Făget, ceea ce nu l-a făcut însă pe Paul Codrea, antrenor al alb-violeților timișoreni, să nu rămână lucid și echilibrat.

Etapa I a Diviziei D Timiş, 2013-2014: Arsenal Flacăra Făget - ASU Politehnica Timişoara 2-9 (1-4). Paul Codrea şi galeria polistă împărtăşesc bucuria triumfului!

 

Astfel, Codrea a spus imediat după triumful în fața făgețenilor, 2-9 (1-4), că este vorba doar despre un început de sezon, fiind totodată conștient de faptul că Arsenal Flacăra s-a clasat a noua în precedenta ediție a ligii a patra, neconstituind cel mai tenace adversar.

Fără doar și poate, un start cum orice antrenor și-ar dori, dar mai sunt 33 de runde și Codrea are misiunea de a-și ține jucătorii cu picioarele pe pământ. De cealaltă parte, Adrian Brazovan a fost fără echivoc, și anume că ASU Politehnica este principala favorită la câștigarea seriei.

Dar iată ce a spus Codrea: ”Echipa mi-a făcut o surpriză prin proporțiile victoriei. Știam că este un teren cu o suprafață mare și am acționat în consecință. Nu a fost o victorie tocmai ușoară dar categorică, în care a existat un moment psihologic când Făgetul s-ar fi putut apropia, pe fondul relaxării noastre în apărare. Au mai fost asemenea momente și în jocurile amicale. Flavius Tulcan este într-adevăr ultima și cea mai importantă achiziție dar îl putem considera și pe Popoviciu, deoarece s-a dat o lege că se poate juca și la D și este important pentru noi…”

Paul Codrea a continuat prin a aprecia evoluția poliștilor ca echipă, ”asta vreau, să nu aibă nevoie de mine în teren iar dacă reușim rezultate și prestații bune, și mai multă lume va veni să ne susțină. Aportul galeriei a fost din nou foarte semnificativ și frumos!”

Finalmente, Codrea a pus punctul pe i, ”este totuși doar un meci și o să am grijă să-i țin modești pentru că nici un joc nu seamănă cu altul!”

Așadar moderație și cumpătare, dar și concluzia că în Timișoara, ”oraș mare”, pot coexista mai multe formații, fiecare cu simpatizanții săi: ”Nu este nici o problemă, Timișoara e mare, se pot împărți în două, trei, patru, să susțină echipa care le place!”

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


1 + sase =

 


Alte articole legate de acest subiect: