Paulevici şi Dan întorc rapid scorul în prima parte iar „verzii” au 4 bare pe sinteticul arădean, juniorii lui UTA înscriind la începutul fiecărei reprize: 2-2

CSC Dumbrăviţa a încheiat prima săptămână de pregătiri de iarnă cu returul în deplasare pe teren sintetic al „dublei” cu UTA U19, secund-divizionarii fiind conduşi din minutul 10 dar şi conducând peste doar un sfert de oră, după care au fost egalaţi cu încă un gol primit în primele minute ale reprizei, cea de-a II-a, 2-2 pe un soare cu dinţi în cartierul arădean Şega.

Unde timişenii au apelat în prima parte la Trifon (minutul 30, Paul Toroc) – Buciuman (min. 25, Burcea), Moţiu (25, Neag), Horcea, Jorz – Olaru, Salhi – Sofran, Verdeş (25, Sima), Paulevici – cpt. – Dan (25, Novac), văzându-se însă conduşi din minutul 10 de juniorii mari ai roş-albilor lui UTA, îndrumaţi de Marius Ciubăncan.

Căpitanul Dragan Paulevici a egalat însă în minutul 18, iar puţin mai apoi vârful junior din generaţia 2008 Ciprian Dan, din atacul lui Galaxy U17 şi care se numără între cei câţiva juniori ai timişorenilor efectuând în timp antrenamente cu cei de la Pădurea Verde, a preluat conducerea pentru bănăţeni în minutul 24, 1-2, după care a şi fost imediat înlocuit, după mijlocul mitanului antrenorul principal Cosmin Stan efectuând 4 schimbări deodată, încă una în poartă la încheierea primei jumătăţi de oră.

De fapt, dintre toţi jucătorii sosiţi în testări la începerea pregătirilor, Ciprian Dan şi nigerianul Solabi Olabode Oyewole rămân în continuare la antrenamentele cu alb-verzii, fiind vorba despre jucători cu profil ofensiv, în cazul lui Dan nu întocmai în probe, fiind un junior din grupul juvenil al celor de la Galaxy U17, evoluând la categoria de vârstă pentru clubul de la Pădurea Verde, care efectuează de ceva vreme antrenamente cu seniorii. 

Africanul a preluat după pauză rolul marcatorului în avanposturi, Stan abordând repriza a II-a cu Paul Toroc (minutul 60, Secoşan) – Băluţoiu, Zurbagiu – cpt., Gladun, Ghinescu – Morariu, Ristin – Nortey, Gavra, Ekmekci şi Solabi, noutatea faţă de primul test al iernii, disputat miercuri, ivindu-se între buturi pentru ultima jumătate de oră, în persoana lui Şerban Cătălin Secoşan, junior născut în 2007 la Timişoara, fost la LPS Banatul şi ACS Galaxy, ultima oară în pepiniera Universităţii Craiova.

Până la intrarea lui Secoşan, juniorii arădeni marcau din nou pe începutul reprizei, stabilind din primul sfert de oră al celei de-a II-a şi rezultatul final, 2-2, „mincinos” prin prisma numeroaselor ocazii ratate de oaspeţi, bara porţii roş-albilor fiind lovită de patru ori.

La lecturarea echipelor observându-se absenţa unora dintre cei care au jucat miercuri meciul tur de la Covaci, 4-0, dat fiind că după primul amical se renunţa la 4 dintre sportivii sosiţi în probe, şi anume Sas, Popa, D. Călin şi Kakavand, urmaţi după partida de astăzi de alţi 4, la care antrenorul a decis, la fel, să renunţe, şi anume Buciuman, Burcea, Verdeş şi Novac. 

De la jocul de astăzi lipsind oricum Fabiano Cibi şi Alexandru Tismonar – accidentaţi, precum şi Alexandru Martinov, învoit în prima săptămână de pregătiri.

Şi săptămâna viitoare CSC Dumbrăviţa are programate două meciuri de verificare, miercuri 24 ianuarie de la ora 15:30 cu juniorii de la Galaxy pe terenul din Covaci, iar apoi vineri 26 ianuarie de la ora 14 cu Corvinul Hunedoara pe stadionul CFR din Simeria, după acesta din urmă având loc intrarea „verzilor” într-un cantonament pe plan local.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt × 9 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: