Pe ce site-uri poți juca la pariuri online legal?

Știai că din vara anului 2015 pariorii din România au voie să joace numai la casele de pariuri online care sunt licențiate la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, nu? Ei bine, dacă ai pretenții mai mari de la cariera ta de parior, nu este suficient doar să alegi oricare dintre agențiile cu pricina pentru a juca, ci este recomandat să joci la mai multe agenții de top, pentru a putea miza de fiecare dată acolo unde găsești cele mai mari cote și pentru a avea acces la cele mai avantajoase oferte din piața pariurilor online.

Am răsfoit lista cu casele de pariuri online unde poți paria legal de pe site-ul celei mai mari și mai active comunități de pariori de la noi din țară și am extras câteva dintre cele mai interesante aspecte ale operatorilor de top recomandați:

Netbet dispune de o suită de avantaje pentru amatorii de pariuri live: pe lângă oferta vastă și generoasă în ceea ce privește numărul de meciuri disponibile și cel al tipurilor de pariuri oferite, adrenalina este augmentată și cu ajutorul numeroaselor transmisiuni live video, iar experiența totală de pariuri live este completată de funcția de Cashout parțial, care îți permite să închizi pariurile fie în totalitate, fie pe partea de miză dorită. Totodată, în cazinoul Netbet se găsesc peste 250 de jocuri extrem de populare, printre care se regăsesc și numeroase jocuri ca la aparate, cu fructe și șeptari.

Sportingbet are o interfață grafică demnă de invidiat și o platformă extrem de rapidă. Atât începătorii, cât și utilizatorii experimentați pot naviga rapid prin meniuri sau pot căuta direct partidele prin intermediul funcției de căutare. Utilizatorii activi sunt răsplătiți în mai multe feluri: Asigurarea Săptămânală le oferă pariorilor care au încheiat săptămâna cu sold negativ posibilitatea de a-și recupera o parte din pierderi, iar concursul Predictorul Fotbalului, la care pot participa în mod gratuit utilizatorii activi, pune la bătaie săptămânal câștiguri de până la 65.000 RON.

Betfair este singurul operator licențiat la ONJN care dispune de o platformă de Sports Betting Exchange. Aici, utilizatorii iau locul casei de pariuri, stabilind cotele și tranzacționând cu alți utilizatori din lume. Peste 7.000.000 de tranzacții se efectuează în fiecare zi! În plus, agenția dispune și de o secțiune de pariuri tradiționale, Sportsbook, acolo unde jucătorii pot să-și asigure biletele pentru a evita pierderile la limită și au parte de numeroase alte funcții interesante, cum ar fi generatorul de bilete cu ponturi populare din fotbal sau facilitatea Price Rush, care le poate spori cotele unor pariuri individuale chiar și după plasarea lor.

Betano iese în evidență printr-o serie de oferte semi permanente avantajoase, cum ar fi Marjă 0%, care le aduce zilnic jucătorilor meciuri de fotbal, tenis, volei și baschet, la care operatorul își oprește 0% marjă de câștig, rezultând în cote uriașe pentru pariori sau Miza înapoi la 0-0, funcție cu ajutorul căreia jucătorii pot să-și recupereze miza de pe biletele pierzătoare jucate pe anumite tipuri de pariuri, atunci când partidele se încheie fără gol marcat. Totodată, la Betano se pot plasa pariuri cu comandă vocală prin intermediul aplicației pentru iPhone și iPad.

Unibet este probabil cea mai premiată casă de pariuri online a ultimului deceniu. Operatorul dispune de o ofertă completă de jocuri de noroc, deținând licență pentru pariuri sportive, jocuri de cazinou live și virtual, poker și bingo. Microbiștii vor fi entuziasmați de analizele și ponturile sugerate în mod regulat de către specialiștii Ilie Dumitrescu și Ionel Dănciulescu. În cazinoul celor de la Unibet se găsește o colecție de jocuri populare și chiar câteva jocuri dezvoltate în exclusivitate pentru agenție.

Înainte de a-ți deschide conturi la aceste agenții, îți recomand să citești și recenziile de pe site-ul comunității pariorilor din România, dar și discuțiile de pe forum, pentru a-ți putea începe drumul spre succes cu dreptul!

Atenție! Este foarte important să-ți verifici conturile nou deschise cât mai repede. Procedura de verificare este impusă prin lege, iar operatorii nu fac altceva decât să se supună. Dacă nu-i furnizezi operatorului documentele solicitate în 30 de zile de la înregistrare, te vei trezi cu contul blocat și cu banii virați către bugetul de stat, așa că fă bine și supune-te acestei verificări cât mai repede cu putință!

Acest articol a fost publicat în Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 + = paisprezece

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: