Pecarov ”careu”, 9 jucători de la CSM Lugoj II cu probleme medicale. Meci cu ASO Deta tras pe dreapta

Nu toate meciurile programate sâmbătă de la ora 11 în runda finală a turului din Divizia D Timiș au avut loc, unul căzând pradă problemelor medicale ivite în efectivul echipei secunde a celor de la CSM Lugoj.

Nu mai puțin de 9 jucători de la CSM Lugoj II au acuzat o toxiinfecție alimentară și au necesitat îngrijire medicală, Comisia de Competiții a AJF Timiș anunțând în consecință prin hotărârea de ieri, cu numărul 118 din 24.11., reprogramarea la o dată ulterioară a partidei acasă cu ASO Deta, ce trebuia să aibă loc astăzi de la ora 11.

Forul județean solicită totodată clubului lugojean până la termenul limită de luni 27 noiembrie la ora 14 dovezi sub formă de înscrisuri oficiale în privința îngrijirilor medicale spitalicești de care au avut nevoie sportivii divizionarei D.

Din această ultimă rundă a turului în liga a patra timișeană nu se dispută nici meciul AS Peciu Nou – AS Seceani, amânat pentru 2 decembrie la ora 11, dat fiind trecerea în neființă a celui care a fost manager sportiv al clubului gazdă, Dan Drăgan, a cărui înmormântare are loc astăzi de la ora 15 în Cimitirul Calea Șagului.

Unde s-a jucat, gazdele au fost la putere, la zero…

Voința Mașloc – Progresul Ciacova 3-0 (1-0): Alexandru Rus 20, Mircea Șchiopu 60, Daniel Gabără 78.

Al doilea triumf succesiv acasă al Voinței, cei din Ciacova încheind turul cu o serie de 6 eșecuri.

Scor fluviu pentru secund clasata în verde… ACS Dumbrăvița – Progresul Gătaia 7-0 (2-0): Deian Pecarov – foto pagina I (1, 55, 59, 64), Florin Nanu 25 – lovitură de la 11 metri, Eduard Soare 80, Răzvan Rus 87.

ACS Dumbrăvița (antrenor Sorin Bălu): Miklos – Soare, Telescu, Șofronea, Oancia, Briciu, Nanu, Ștefan, Bîrză, Pecarov, Rus.

Rezerve la start: Puiu, Rebenciuc, Silaghi, Todor, Szalkai, Scrob.

Progresul Gătaia (antrenor Cosmin Șușman): Bota – Gavrilă, Burdău, Robotă, Chișozan, Ionesi, Suciu, Pele, Jinga, Ozan, Seculin.

Rezerve la start: Haidu, Aioanei, Costea, Verdeș și Ichim.

Al doilea 7-0 consecutiv al dumbrăvițenilor, care încheie turul cu 4 triumfuri succesive la zero. Clasamentul actualizat și programul rundei, pe coloana datelor tehnice. Revenim spre seară cu detalii de la evenimentele după-amiezii în liga a patra.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte × 8 =

 


Alte articole legate de acest subiect: