Peciu Nou egalează la Comloșu Mare, Unirea la Giarmata. Parța se desprinde după pauză la Liebling: start într-o nouă etapă din Divizia D Timiș

Prima jumătate a sezonului de primăvară în Divizia D Timiș se încheie la mijlocul acestei săptămâni, odată cu etapa a XXVIII-a în liga a patra județeană, runda a noua a returului, demarată marți seară fără victorii ale gazdelor. Detalii, marcatorii, echipele, declarații. Iar etapa continuă miercuri.

Programul rundei, clasamentul actualizat și țintarul etapei viitoare – din weekend, pe coloana datelor tehnice a secțiunii Fotbal. Dar iată amănuntele.

Duel din prima treime a clasamentului, gazdele mai bine clasate, în imediata apropiere a podiumului, fiind egalate de campioana de toamnă: CS Comloşu Mare – CSC Peciu Nou 1-1 (1-1).

Localnicii au deschis scorul în minutul 16, prin unșpearul Angelo Olteanu.

Oaspeţii au egalat în minutul 42 prin unșpearul Marco Giuricici, din lovitură liberă de la 18 metri lateral dreapta. În minutul 57, vizitatorii au ratat o lovitură de la 11 metri, prin autorul golului egalizator, Giuricici. Culda şi-a amintit de vremurile bune la Becicherecu Mic şi a apărat lovitura de pedeapsă, respingând balonul în corner.

În minutul 68, Pecarov a părăsit terenul accidentat. Iar în minutul 79 Angelo Olteanu a nimerit transversala. Și Bârză a fost nevoir să iasă de pe teren accidentat. Meci cu 5 minute de prelungiri.

În tur 1-2.

Au jucat următoarele formaţii:

CS Comloşu Mare: Culda – Stanciu, Toma, Laslău, Deac – Bota – cpt. (min. 46, Oneţ), Olteanu, Hodiş, Bârză (min. 83, Tripunescu) – Pecarov (min 73, Stănilă), Costea (min. 46, Csuy).

Antrenor Marius Stanache.

Rezerve: Sorin Matei.

CSC Peciu Nou: Rusu – Teslariu, Capstrâmb, Marius Marei – cpt, Blaga – Vlădic, Ilaş, Giuricici, Schipor (min. 70, Sevici) – Anagor (min. 85, Vlad), Ciumacenco.

Antrenor Daniel Rupa, ”secund” Răzvan Popaluca.

Rezerve: Doboşan, Rus, Alex Mureşan.

Declaraţii.

Antrenorul Marius Stanache (Comloşu Mare): ”Un meci urât, ca după Paști. Noi nu ne-am ridicat la valoarea lotului pe care îl avem. A fost un joc pe contre, am avut şi o transversală. Prima repriză a fost a lor, în partea secundă s-au schimbat lucrurile – am jucat pe linia a doua, dar nu am mai putut fructifica ocaziile avute. Eu personal nu am ce să comentez despre arbitraj.”

Răzvan Popaluca (antrenor secund Peciu Nou): ”Am controlat jocul de la cap la coadă. A fost un meci foarte frumos pentru nivelul ligii a patra. Felicit gazdele pentru sportivitate şi pentru jocul prestat.”

*

A treia clasată s-a desprins clar după pauză pe terenul ocupantei celei de-a treia trepte din subsolul ierarhiei: AS FC Atletico Liebling – CS Flacăra Parţa 2-5 (1-1).

Pe un teren ”biliard”, probabil cel mai frumos si regulamentar din judeţ, gazdele au deschis scorul în minutul 10, din lovitură de la 11 metri, prin Petre Rădulescu.

În minutul 39, gazdele au solictita o lovitură de la 11 metri pentru un henţ, mingea fiind respinsă de pe linia porţii.

Cu două minute înainte de pauză, golgheterul echipei din Parța, Ioan Făndelfoto, a egalat pentru Flacăra.

Iar revelaţia campionatului avea să răstoarne complet scorul, după o schimbare inspirată efectuată de antrenori.

Astfel, la nici patru minute de la reluarea partidei, Gheorghe Sabău a centrat în fata porţii şi portarul a greșit, iar 5 minute mai târziu Făndel a ridicat scorul la 1-3 şi a trecut în fruntea golgheterilor. În minutul 56, Ovidiu Semeniuc și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor, 1-4.

Localnicii au redus din diferenţă prin Raul Pețiu (min.79), însă același Făndel a stabilit rezultatul final în minutul 85, 2-5. Ulterior, Apostol rata un penalty în prelungiri pentru Atletico.

În tur 0-3.

Au jucat formaţiile:

Atletico Liebling: Gavrilă – Paul Ungureanu (înlocuit în minutul 85), Handra, Păstrăvanu, Apostol, Ismail – Periat, Bungău, Dănilă, Petiu, Rădulescu (cpt), Cincă.

Antrenor-jucător: Adrian Bungău

Rezervă: Ionel Caragea.

Flacăra Parţa: Ionescu (cpt) – Alexin (min. 60, Cristian Nicolaescu), Gania, Ciurariu, Petri (min. 55, Milovan) – Semeniuc (min. 60, Ruben Nicolaescu), Vlădulescu (min. 34, Sabău), Adrian Butura, Mîţu, Flavius Ion, Făndel.

Antrenori Flavius Ionţ şi Tibi Butura.

Rezerve: Raul Ungureanu, Bâce, Ştreangă, Filip Făndel.

Declaraţii.

Adrian Bungău (Liebling): ”Arbitrul Pădurean şi-a bătut joc de munca noastră, la scorul de 1-0 pentru noi ne-a refuzat o lovitură de la 11 metri în minutul 39. Un fundaş a scos cu palma de pe linia porţii, văzută de toti cei prezenţi, chiar şi oaspeţii s-au mirat când a lăsat jocul să continue. Este pentru a treia oară când acest arbitru ne arbitrează şi îşi bate joc de noi. Mersi, vine, ia baremul şi munca noastră se duce de râpă. Nu am spus nimic până acum, dar chiar s-a umplut paharul. Aşa ceva nu se mai poate! Chiar nu se poate lua nici o măsură împotriva lor!?”

Flavius Ion ( Parţa): ”A fost o primă repriză echilibrată, ei şi-au dat un autogol până la pauză. Iar în partea secundă au curs alte trei goluri, consecutive, în nici 10 minute. Chiar se puteau marca şi mai multe! Este adevărat că ei au avut un 11 metri clar pentru henţ… Eu nu comentez arbitrajul, chiar nu am observat acel henţ – nu pot să-mi dau cu părerea. Ei au avut două de 11 metri, chiar ce mai vor!? Băieţii au muncit pentru acest rezultat obţinut pe merit.”

*

Iar Unirea a egalat chiar de două ori pe terenul ex-divizionarei C: CSC Millenium Giarmata – CS Unirea Sânnicolau Mare 2-2 (1-1).

Millenium Giarmata – Unirea Sânnicolau Mare 2-2

Elevii lui Cosmin Goia au deschis scorul în minutul 10, prin Alexandru Nichiforel, iar cu trei minute înainte de pauză veteranul echipei oaspete, Flavius Tulcan, a egalat la unu.

Florin Natanticu şi-a adus echipa din nou în avantaj în minutul 61. Însă cu opt minute înainte de final oaspeţii au restabilit egalitatea prin Andrei Cărpinişan. Iar în prelungiri (minutul 90+3) Pârlăgeanu (Unirea) a nimerit transversala.

Au jucat formaţiile:

CS Millenium: Gakos – Dincă (min. 70, Vlăduţi), Ursu (min. 85, Sofronea), Cenghel, Stemate – Brădean, Francescu, Oprea, Stoica (min. 70,Semco) – Moroşan (min. 46, Natanticu), Nichiforel.

Antrenor Cosmin Goia.

Rezerve: Nariţa, Pîrvulescu, Andrei Găină.

CS Unirea: Timiş – Crişan, Olaru, Florescu, Pârlăgeanu – Boboiciov (min. 68, Cozma), Bizău, Galea, Manoliu – Cărpinişan, Tulcan (min. 68, Michi).

Antrenor Cristian Contescu.

Rezerve: Marius Sitaru, Dima, Blaga, Gheţa, Mesaroş, Rusu, Crişan, Hiticaş, Rusu.

În tur 2-3.

Declaratii.

Cosmin Goia (Giarmata): ”A fost o repriză clară dominată de noi, de când sunt antrenor la Giarmata nu am avut atâtea ocazii câte am avut în acest meci. Rezultatul este mincinos. Am avut două bare, alte trei ocazii de pe linia porţii, nu au putut împinge mingea în poartă. Dacă la pauză era 5-0 pentru noi, nu mira pe nimeni. După, aceeaşi poveste. Noi ratăm, ei înscriu. Puteam chiar să şi pierdem în final, ei au avut o bară.”

Cristian Contescu (Unirea): ”Se putea mai mult, ei puteau avea  două goluri la pauză, chiar s-au jucat cu ocaziile. Per ansamblu, un rezultat echitabil…”

Jocul CSU Universitatea de Vest din Timişoara – AS Unirea Grabaţ e omologat cu 3-0 pentru gazde, întrucât echipa din Grabaţ a abandonat competiţia din prima etapă a returului. În tur 5-0.

Pe mâine seară. 

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 × = douazeci patru

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: