Pensionarii Sânnicolaului, mai „în vână” decât echipa de fotbal: Unirea Sânnicolau Mare – Avântul Bobda 1-1 (1-0)

Meciul din acestă dimineaţă dintre Unirea Sânnicolau Mare şi Avântul Bobda trebuia să se dispute în fieful penultimei clasate, însă din motive financiare a avut loc în orașul de pe malurile Arancăi, aflat în toiul unui ospăț asemănător cu cel pregătit grecilor lui Ulise de către nimfa Circe.

Dacă pe stadionul „Gheorghe Biaș” cele două echipe combatante au oferit un „spectacol” schizoid, lipsit de orice dâră de fotbal, pensionarii oraşului Sânnicolau Mare au jucat și joacă în continuare mult mai bine la ospățul organizat în imediată vecinătate a stadionului, mai exact în sala „Ioan Morar”. Și fie vorba între noi, că doar s-a pus parchet nou, e numai bun de dansat pe el, iar o „păsărică” ne-a șoptit că nici nu e protejat de vreun fel de prelată, ca să nu alunece săracii bătrînei…

Păcat că praful în ochi aruncat nu e sesizat de nimeni, sau mai rău, poate e sesizat dar mulţi nu îndrăznesc să spună prea multe, ori mai nimic. Staţi voi în bârlog şi scoateţi capul după ce e gata războiul, dară mergeţi şi înfruptaţi-vă din hoiturile celor căzuţi din funcţii.

Dar să revenim la ale noastre…

Priveliştea partidei nu a fost dominată de niciun fel de artificiu tehnic, combinaţie de joc sau cursă proprie, ci de prezenţa la ambele tuşe şi la centru a trei reprezentante ale sexului frumos.

Jivan a deschis scorul la jumătatea primei reprize, transformând un penalty obţinut de Negru, care a fost faultat de către portarul celor de la Bobda.

Egalarea a venit la scurt timp după pauză, Jurj, cu o boltă perfectă, executîndu-l pe Mitric, mult ieșit dintre buturi.

Ambele echipe puteau să câștige meciul: Dragodan, de la gazde, a lovit bara în minutul 60, iar de la oaspeți, Filip, scăpat singur cu goalkeeper-ul gazdelor, a trimis mingea mult peste.

A fost Unirea – Avântul 1-1, prim punct smuls de junii Luceafărului lui Foale după 4 eşecuri la rînd.

Unirea Sânnicolau Mare: Mitric – Tache, Floresu, Miron, Galea – Crişan (’69, Telecican), Ghinescu – Negru, Jivan, Dragodan (’65, Mihoc) – Rejep

Avântul Bobda: Mungiu – Biriş, Rus, Tardian, Natanticu – Chiticariu (’36, Stiglet), Ciurescu, Tomeniuc, Racocidaiu – Filip, Jorj

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la Pensionarii Sânnicolaului, mai „în vână” decât echipa de fotbal: Unirea Sânnicolau Mare – Avântul Bobda 1-1 (1-0)

  1. eu spune:

    bai mare ziarist nu ai nici o treaba stai in timisoara si comentezi meciul de la sannicolau……asa ceva numai la tine vezi….
    !!!telecican a avut si el o bara….!!!

  2. nelu spune:

    de unde stii tu de pensionari???nu ai vazut nici un meci pe viu la sannicolau si iei echipa la misto…rusine!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 3 = sase

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: