Pentru „Cămeșile albe”, câinii latră, caravana trece! Vicele Raul Ghiciulescu, în flagrant!

Porumbeii voiajori” – știți deja, „e” mai mulți – care survolează zilnic sediul de pe str. Pop de Băsești nr. 43 au venit cu o nouă știre! Iar Observel a pus „Lupa pe ei” pentru a 44-a oară!

Marți, 26 ianuarie 2021, „gașca cât o țară” a realizat o premieră absolută!!! A organizat o întâlnire online cu reprezentanți ai unor cluburi și asociații cu echipe care au evoluat în Liga a 5-a, Seria a III-a!!!! Deci, atunci când se vrea, se și poate! Chiar și cu unii mai puțin îndemânatici în mânuirea tehnologiilor electronice…

Până aici totul e bine și frumos! De aici, însă, „cămeșile deja pătate” reintră pe făgașul lor normal!!! Acela al ilegalităților, minciunilor, păcălelilor și șmecheriilor!! Ei doar atât știu!

Prima: au convocat, pe e-mail, reprezentanții echipelor din seria respectivă, fără ca aceștia să fie TOȚI președinți sau vicepreședinți ai echipelor!

A doua: le-au solicitat participanților să propună un candidat pentru a fi nominalizat membru al Comitetului Executiv al AJF Timiș, din postura de reprezentant al respectivei serii, pentru a-l înlocui pe demisionarul și nestatutarul Alexandru Nagy!

A treia: a fost propus Sorin Micșa, antrenor la AS Recaș și angajat al Primăriei orașului Recaș, în lipsă și fără să i se fi cerut în prealabil acordul!! Culmea, propunerea a venit de la o persoană care nu avea deloc ce căuta la acea întrunire online, Cosmin Bogdan Loga, agent debutant la Centrul Educativ Buziaș și, în același timp, angajat cu contract sportiv la CSO Buziaș!

A patra: întâlnirea online a fost organizată utilizând aplicația Cisco Webex, o aplicație la care se plătește abonament. Numai că, având în vedere că „host”-ul, adică gazda discuției și organizatorul acesteia a fost… Consiliul Județean Timiș, unde vicepreședintele Raul Constantin Ghiciulescu este angajat consilier la compartimentul IT, atunci apare o „mică” problemă! Plata abonamentul se face de CJT, iar susnumitul a utilizat un bun public, respectiv laptopul de serviciu și accesul la aplicație în scop personal și fără acordul conducerii instituției!!!! Și aici avem o curiozitate: ce părere are domnul președinte al Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, despre acest comportament al angajatului instituției pe care o conduce și dacă va dispune măsuri privind încălcarea regulametului intern și a atribuțiilor de serviciu de către Raul Constantin Ghiciulescu?

Ca să nu spună cineva că inventăm, iată o captură în facsimil, care dovește clar cele de mai sus: 

După cum se poate vedea, în cea de-a doua poziție din primul rând, de la stânga la dreapta, îl recunoaștem pe secretarul general Florian Mierea, sub imagine scriind clar Consiliul Județean – host, ceea ce înseamnă că Raul Constantin Ghiciulescu era în aceeași încăpere cu Florian Mierea și utilizau același computer, laptopul de serviciu al angajatului CJT și încă vicepreședinte AJF, Raul Constantin Ghiciulescu! La „ședință” a participat și președintele Romeo Malac, deci cam „toată floarea cea vestită” ajefistă.

Ca atare, așteptăm reacția conducerii Consiliului Județean Timiș cu privire la acest cras act de indisciplină și abuz, numitul Raul Constantin Ghiciulescu nefiind deloc la prima abatere de acest gen!

Această nouă încălcare a prevederilor statutare, regulamentare și chiar legale de către „gașca cât o țară” ne arată, dacă mai era nevoie, că băieții nu dau nici „doi bani” pe reguli, pe legi sau statute, făcând absolut totul după bunul plac!!! Pentru că pot! Și pentru că li se permite! Ne întrebăm până când?? Și cine îi mai oprește?? Că ar cam fi cazul!

Revenind la aspectele strict sportive, faptul că s-a organizat această întâlnire online dovedește că ședințele lunare ale Comitetului Executiv se puteau desfășura, la fel cum se poate organiza și Adunarea Generală ordinară (care în 2020 nu s-a desfășurat). Dacă se dorește! Numai că, după cum și cu alte ocazii am mai precizat, băieții exact asta nu doresc! Ei evită orice situație care s-ar putea întoarce împotriva lor sau i-ar putea pune într-o postură incomodă, dat fiind dezvăluirile lui Observel! La care nu au nicio replică de luni de zile!

Le „reamintim” membrilor „găștii” că orice propunere de noi membri ai Comitetului Executiv TREBUIE aprobată prin vot de către Adunarea Generală, în caz contrar respectivele persoane NU SUNT membri cu drepturi depline și orice decizie luată cu votul lor în CEx este NULĂ de drept !!! Reprezentanții seriilor pot propune, dar decizia aparține exclusiv plenului Adunării Generale!!

Numai că, pentru că le-a mers „mușchetarilor” în cazul Daniel Drăgan, actual primar PNL al comunei Parța, gășcarii mai încearcă o dată aceeași manevră! Respectivul primar a intrat, la rându-i, pe ușa din dos în Comitetul Executiv, prin exact aceeași procedură, ca urmare a demisiei celui ales statutar de către Adunarea Generală de alegeri din 24.02.2018, respectiv Teodor Petruș, de la Jebel! Și tot fără consultarea Adunarii Generale!!

Le recomandăm „cămeșilor” să mai lectureze de cât mai multe ori, până poate vor pricepe, prevederile propriului Statut, pe care nu l-am conceput și redactat noi!

A se vedea Art. 30, pct. 2, lit. f și g! Aici ar mai intra și „cazul Alexandru Dumitrașcu, care, în mod mascat sau nu, este angajat al AJF în calitate de șef Birou competiții și, conform Art. 31, pct. 2, nu poate face parte din Comitetul Executiv!!!

Ca atare, stimați componenți de va(r)ză ai „găștii cât o țară” mai puneți mâna de citiți ce aveți și, mai ales, ce nu aveți voie să faceți, pentru că nu sunteți pe feuda proprie și trăiți din banii membrilor afiliați!!!

Spre știință, mai redăm o dată secțiunile din Statutul AJF Timiș aflat ÎN VIGOARE!

 Un vechi proverb românesc spune că „nu-i fraier cel care cere, îi fraier cel care dă”!!!

Și un altul completează: „fiecare om mai greșește, dar numai prostul repetă greșeala”!

Asta apropo de viitoarele alegeri… Dacă „gășcarii” mai au tupeul să candideze! Dacă mă întrebați pe mine, DA, cu siguranță au…!

Momentan practică „tactica”, câinii latră, caravana trece!

Nene Iancule, iar i-ai prins „offsaid” monșer!! Auchhhh….

Rămânem „Cu lupa pe ei”! Așteptăm și alte „becuri” de spart…

Concluzia finală: respectarea statutului și a regulamentelor nu este opțională! E obligatorie!

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


2 × doi =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: