Petrolul lui Contra, 1-1 cu Vitesse

Grozav a egalat în această seară în minutul 84 al manșei I a disputei Petrolul Ploiești – Vitesse Arnhem, din turul III preliminar al UEFA Europa League, încheiată 1-1, după ce Reis transforma în minutul 52 un penalty acordat pentru stoparea sa neregulamentară în careu de către Benga.

Elevii lui Cosmin Contra au așadar nevoie să marcheze și să nu piardă în returul din 8 august, în Olanda, pentru a spera la accederea în faza următoare a întrecerii, pentru care FC Astra a luat o serioasă opțiune în Slovacia.

Unde s-a impus cu 3-1 (1-0) în fața lui Trencin, pe care o conducea cu 3-0 după nici o oră de joc, prin reușitele lui Budescu, în minutul 8, Tembo (49) și Fatai (51), gazdele reducînd din handicap pe final iar apoi avînd un jucător eliminat, în prelungiri.

Tot 1-1 şi în jocul de pe Cluj Arena, Pandurii Târgu Jiu – Hapoel Tel Aviv, prin golurile marcate în minutul 4 de Nistor respectiv 29 de decarul Sasha, în vreme ce în Banat, la Novi Sad, întâlnirea Vojvodina – Bursaspor s-a încheiat 2-2.

Swansea, 4-o cu Malmo, respectiv St. Etienne şi Sevilla, învingătoare cu 3-0 acasă, au reuşit scorurile serii, în alte 21 din totalul de 29 de meciuri înregistrându-se remize sau diferenţe de maxim un gol. Retururile, joia viitoare.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 × sase =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: