Pișchia cedează neașteptat acasă, 4-5 cu Voința II Mașloc, dar rămâne în frunte: ”Promoție” + Municipal Lugoj

Campionatul judeţean Timiş, la categoria ”Promoție”, plus Campionatul Municipal Lugoj, au bifat o nouă rundă din tur, a zecea.

În ultimul eşalon fotbalistic timişean nu s-au înregistrat nedorite incidente, ci toate jocurile s-au desfășurat conform programului, liderii seriilor menţinându-se pe locul unu, chiar dacă Pişchia a cedat surprinzător acasă, fără însă a pierde fotoliul fruntaș.

Seria I

Banatul Nerău a învins în deplasare la fosta divizionară D Spartak Gottlob, care nu se regăseşte nici în acest eşalon, cedând cu 2-3. Trupa lui Cosmin Sîntean păstrează astfel avansul de cinci puncte faţă de ocupanta locului secund, din Iecea Mare. Şandra a reuşit o nouă victorie în deplasarea efectuată la Pesac, câştigând cu 3-2. Alte două jocuri s-au încheiat la egalitate: Checea a remizat 2-2 la Beba Veche iar cei din Dudeştii Noi, 1-1 la Periam, cu Avântul II.

Seria a II-a

Cei de la Maşloc, angrenați la echipa secundă – Voința II – a liderului divizionar D, au reuşit să învingă liderul chiar în fief-ul acestuia, cu 5-4. Dar Pişchia păstrează totuși locul întâi, urmărită fiind de Satchinez şi Bencecu de Sus, care au obţinut victorii acasă şi s-au apropiat la un punct de prima clasată.

În sfârşit, cei de la Covaci au reuşit o victorie acasă, 3-2 cu Gelu, după şase meciuri încheiate la egalitate, şi rămân în continuare cu o înfrângere.

Seria a III-a

Liderul acestei serii, FC Jebel, este singura echipă care are un avantaj mai mare, de 7 puncte faţă de ocupanta locului secund, din Denta. Prima clasată a reuşit un succes categoric, cu 7-3 la Ionel, iar cei de la Denta au marcat 6 goluri în poarta celor de la Pădureni, dar au şi încasat un gol. În rest, victorii ale gazdelor…

+

Campionatul Municipal Lugoj

În Seria I lugojeană, cot la cot merg și în continuare cei din Tormac şi Iosifalău, care au acumulat câte 15 puncte, despărţiți fiind de golaveraj, după victorii pe teren propriu. Tormac, 4-0 cu Niţchidorf, iar cei de la Iosifalău, 5-2 împotriva celor de la Vucova.

Şi Belinţ, care ocupă locul trei, a întrecut acasă pe Racoviţa, prin golurile marcate de Alin Băran, jucător al meciului, cu trei reuşite, şi Paul Făgeţan.

În Seria a II-a, linişte… Mănăştiur, cu 17 puncte la activ, a reuşit o victorie cu 4-1 acasă împotriva celor de la Pădureni. Pe locul secund se află Micro I Lugoj, cu o victorie la limită chiar acasă, în faţa celor de la Jabăr.

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Promoţie și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: