Pius Gabriel Stoi, căpitan al Ripensiei, după 1-2 cu Csikszereda: ”Greșeala la golul 2 se putea evita”

Ripensia nu și-a menținut invincibilitatea din cele 5 apariții la rând după 15 octombrie și la căderea de cortină din decembrie peste sezonul de toamnă al Ligii 2, pierzând pe apa și noroiul de pe ”Dan Păltinișanu” meciul cu AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, 1-2 (1-1) în urma căruia Pius Gabriel Stoi, căpitan al roșu-galbenilor și cel mai vechi jucător al echipei, a deplâns eroarea de la golul decisiv al harghitenilor.

– Era o şansă să vă apropiaţi mai mult de play-off, şi totuşi aţi pierdut… Cum s-a simțit din teren această înfrângere?

P.G.S.: ”Da, din păcate am pierdut acest meci, ne pare foarte rău. Am simţit şi am crezut până în ultimul moment că vom obţine maximum. Acesta a fost gândul nostru, să trecem  de Csikszereda, ca să avem sărbători liniştite, să zic aşa…”

– Aşa nu aveţi Sărbători liniştite…

– Vor fi liniştite. Alta era dacă ar fi fost victorie în meci direct.

– Nu a venit Moş Nicolae…

– Din păcate nu, ce pot să zic!? Ne pare rău că i-am dezamăgit pe puţinii suporteri care au fost alături de noi pe această vreme. Un meci greu, putem spune că din păcate atât s-a putut. Am avut şi ghinion, neşansă. Greşelile au făcut diferenţa… Ce pot să spun!?! Această greşeală la golul doi se putea evita.

– Nu acuzaţi şi terenul foarte greu?

– Putem zice că ne-a încurcat, dar cred că ne-am descurcat onorabil pe acest teren. Am pus presiune pe adversar, am fost mai periculoşi după părerea mea. Nu terenul are principala vină.

Rezultatele etapei a 16-a în Liga 2, care se încheia marți de la ora 17 cu Petrolul – ”U” Cluj, pe coloana rezultatelor la zi. Cronica partidei de pe ”Dan Păltinișanu” și GALERIA FOTO, în consemnări anterioare.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 + = paisprezece

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: