Plaut Consulting prezintă aplicaţia care te ajută să faci pronosticuri corecte pentru Cupa Mondială de Fotbal 2014

În timpul Cupei Mondiale FIFA 2014, toată lumea vorbește numai despre fotbal și se întrece să ghicească care va fi echipa câștigătoare. Pentru a le veni în ajutor celor care își doresc să facă pronosticuri cât mai corecte, Plaut Consulting România și Qlik, unul dintre cei mai importanți producători de aplicații personalizate de Business Intelligence din lume, prezintă Qlik Kick It & Click It – World Football Fan App. Dedicată fanilor sportului cu balonul rotund, aplicația le permite acestora să acceseze informații interesante legate de toate campionatele de până acum, începând cu cel din 1930, dar și să compare caracteristicile și rezultatele fiecărei echipe în parte pentru a putea intui care va fi câștigătoarea marelui trofeu.

 

Qlik Kick It & Click It World Football Fan App conține două categorii: Choose your champion, dedicată urmăririi și analizării meciurilor din cadrul Campionatului Mondial 2014 și Kick It & Click It, o secțiune unde utilizatorii pot vedea clasamente și date generale din întreaga istorie a Cupei FIFA.

Astfel, Choose your champion le permite pasionaților de fotbal care urmăresc Campionatul Mondial de forbal să fie la curent cu toate rezultatele meciurilor, să analizeze scenarii de joc și să folosească datele din campionatele anterioare pentru a preconiza care echipă are cele mai mari șanse să câștige cupa de anul acesta. Utilizatorii pot selecta echipe din fiecare grupă pe care să le compare din punct de vedere al meciurilor câștigate anterior și al performanței din alte ediții ale campionatelor, putând, apoi, să importe pronosticurile din aplicație către Facebook sau Twitter.

Kick It & Click It, pe de altă parte, le oferă utilizatorilor posibilitatea de a analiza în detaliu cei 80 de ani de istorie ale tuturor Campionatelor Mondiale de până acum. Datele pot fi selectate în funcție de criterii legate de țară, ani, echipe sau jucători. Mai mult decât atât, aplicația oferă o multitudine de date interesante și amuzante, cum ar fi din ce poziții de joc s-au primit cele mai multe cartonașe galbene, perioadele din meci cu cea mai mare frecvență de goluri sau numărul de goluri executate cu capul. În plus, pasionații își pot testa cunoștințele printr-un joc de trivia.

Aplicația Qlik Kick It & Click It World Football Fan App este actualizată în timp real, la fiecare 60 de minute, pe toată perioada campionatului și folosește date furnizate de Infostrada Sports, una dintre cele mai mari companii full-service dedicată gestionării și producerii de conținut sportiv pentru media și alte platforme. Aplicația are la bază tehnologia QlikView care ajută companii din întreaga lume să ia decizii inteligente de business.

 

Qlik Kick It & Click It – World Football Fan App poate fi accesată la adresa http://www.qlik.com/us/landing/kickitclickit.

Despre Plaut Consulting:

Plaut combină consultanța de business cu implementări IT orientate spre soluții. Datorită experienței acumulate atât în industrie, cât și în rezolvarea unor probleme specifice, compania dezvoltă și implementează soluții alături de clienții săi. Deși cerințele de lucru sunt complexe și vitale pentru funcționarea business-ului, Plaut dezvoltă și implementează cu succes soluții personalizate datorită competențelor și experienței sale, precum și datorită utilizării unor tehnologii de ultimă generație. Plaut dezvoltă concepte inteligente pentru obținerea unor rezultate clare. Compania a fost fondată în 1946, la Hanovra, de către Hans-Georg Plaut. Pornind de la metoda sa de calculare a costurilor marginale și a costurilor directe, grupul de consultanță Plaut reprezintă, de peste 65 de ani, o referință pentru standardele managementului modern. Cu mai bine de 1.000 de proiecte finalizate, Plaut se numără printre cei mai de succes partenerii ai SAP de peste 25 de ani. Plaut Consulting Group este prezent în Germania, Elveția, Austria și o serie de țări din Europa Centrală și de Est, inclusiv România, Cehia, Polonia și Rusia, și numără peste 250 de angajați. Din septembrie 2011, Plaut este membră a grupului msg system. Plaut Aktiengesellschaft este listată la Bursa din Frankfurt, în conformitate cu Standardele Generale aplicate Piețelor Reglementate (PUT2; WKN A0LCDP; ISIN AT0000A02Z18).

www.plaut.com   

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× doi = 2

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: