În D Timiș, Pobeda amuțește nou-promovata Cocoșul, la Carani: 2-0

Fără câțiva jucători de bază, Pobeda Dudeștii Vechi a dispus ieri de nou-promovata Cocoșul Orțișoara, care a găzduit primul său joc în Divizia D Timiș pe terenul din Carani, datorită neamenajării tunelului de protecție la propriul stadion.

Ismail, o achiziție a Pobedei de la AS Peciu Nou, a deschis scorul cu capul, în minutul 52, după o lovitură de colț, deviată inițial de defensiva Cocoșului. Puțin mai apoi, în minutul 60, Kalapiș a dublat avantajul cu un șut de la 8-9 metri, sub bară, din pasa lui Vasilcin: 0-2.

”Până la pauză a fost ceva mai greu, pentru ambele echipe, deoarece terenul din Carani era uscat și tare, sărea mingea rău. Prima parte a fost mai echilibrată dar apoi ne-am creat vreo 7 ocazii clare, ratate cu seninătate. De la 2-0 au început ratările, au ratat și Micluț, și Kalapiș, dar de Kala sunt mulțumit, căci aleargă pentru toată echipa, la 32 de ani. Este dintre cei care trăiește fotbalul cu adevărat și mai are ani buni înaintea sa, prin seriozitatea sa în pregătiri”, a explicat Petre Mirciov, antrenor al Pobedei, care nu a contat pe Rusu, Gabără, Tranculov, Bratan și Augustinov, încă în vacanță: ”Ne-am deplasat cu 13 oameni și ne-am mai și relaxat pe parcurs, dar diferența s-a văzut, când am accelerat jocul”. 

Cocoșul Orțișoara: Carlaonț – Alex Cornea, Ivănescu, Danci, Racoți, Topor, Vlad Cornea, Lăzău, Zbârcea, Colf, Stanciu.

Au mai jucat: Moisă, David, Roman, Apostol.

Pobeda Dudeștii Vechi: Stoianov – Piloiu, Fibișan, Blaga, Ismail – Boboiciov, R. Mirciov, Vasilcin, G. Mirciov – Kalapiș, Micluț.

Micluț este revenit de la Real Dragșina, antrenorul Mirciov mai testându-l și pe portarul de rezervă Ciocan, de la echipa a doua, respectiv pe tânărul Roncov.

”Miercuri seară, de la 18,30, jucăm acasă cu Progresul Racoviţa, în devans, meci la care lovitura de începere va fi dată de Hristo Stoichkov, iar apoi ne deplasăm la Sânnicolau Mare, unde nu mergem să ne plimbăm și cu care mai mereu am făcut jocuri bune. În mare, avem un program bunicel în primele etape și atunci când vom merge la ASU Politehnica suntem deciși să oferim un joc cât mai bun!”, a completat Mirciov. Apropo de Stoichkov, care va ajunge marți seară la Dudeștii Vechi, acesta va evolua joi de la ora 18 în meciul demonstrativ România – Bulgaria, al generațiilor anilor ´90, duel ce va avea loc în ”Banatul Bulgăresc”.

Antrenorul Cocoșului, Lucian Belenceanu, a spus că ”repriza întâi a fost mai echilibrată dar în partea a doua Pobeda a arătat că este echipa mai bună!”

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

2 răspunsuri la În D Timiș, Pobeda amuțește nou-promovata Cocoșul, la Carani: 2-0

  1. petru spune:

    bravo Ismail

  2. inu spune:

    Cocosu crede ca,cu jucatori care au jucat in promotie sau care nu au jucat de ani buni fotbal poti sa faci fata in D :))))si la 100 de kg sa joci la mijloc,,,asta e turca:))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 7 = doi

 


Alte articole legate de acest subiect: