Pobeda, debut pe scut în C8 pe ”Hristo Stoichkov”, depășită în ultimul sfert de oră al reprizelor

Au avut ceva de așteptat ”bulgarii” până la debutul amânat acasă în Liga 3, consemnat abia sâmbătă după-amiază în etapa a III-a din noul campionat, iar deznodământul n-a fost deloc plăcut, primind câte un gol cu nici un sfert de oră înaintea încheierii fiecărei reprize: ACS Pobeda Bişnov – CS Gloria Lunca-Teuz Cermei 0-2 (0-1).

La debut în noul campionat al eșalonului 3 abia săptămâna trecută, învinsă cu 1-0 la Ghiroda după ce nu juca pe teren propriu în runda inaugurală, când ACS Poli nu s-a prezentat la Dudeștii Vechi, Pobeda a pierdut sâmbătă prima apariție acasă în Liga 3 după elevarea din Divizia D Timiș, și tot încă fără gol înscris la acest nivel competițional.

FRF știe probabil cel mai bine de ce a întredeschis portițe de acces în eșalonul terț unor formații care n-au jucat aproape în totalitate un întreg retur al ediției 2019-2020 în divizia a patra și n-au jucat apoi tot aproape în totalitate un întreg campionat în sezonul 2020-2021 pe același al patrulea palier, lipsă a meciurilor în picioare la un nivel inferior cu care mai multe echipe au fost aruncate în apele mai adânci ale Ligii 3, știrbindu-i implicit competitivitatea. Un furt al propriei căciuli. 

OaspeţIi din Cermei, și aceștia fără victorie în primele două runde, au deschis scorul în minutul 32, când centrarea din corner a lui Sergiu Popa a fost finalizată cu latul din apropiere de David Pop: 0-1.

Timișenii au schimbat la pauză dar și în mitanul secund au încasat un gol aproximativ în aceeași perioadă a reprizei, vizitatorii dublându-și avantajul cu 12 minute înainte de final, prin reuşita lui Vlad.

”Bulgarii” pregătesc ieșirea la campioana seriei, CS Șoimii Lipova, și aceasta fără gol marcat în noul campionat. Ultimele rezultate din C8 și programul viitor, pe coloana clasamentelor.

*

Pobeda: Toroc – Caius Lungu, E. Miculescu, Bilia, Bîrloveanu (min. 82, Popovici) – Briciu, T. Budur, D. Vasilcin, S. Budur – Bîrză (min. 46, Staicu), Vincu (min. 82, Chistrugă).

Rezerve: Stoianov – Eperieș, Ciocani, Tranculov, Costescu, Kalapiş.

Antrenor: Mihăiţă Hromei.

Cermei: Gîrlea – Stoianovici, Iuga, Pop, Ursoi – Țurcanu, Lazăr – Vlad, Sg. Popa, Piț – R. Popa.

Rezerve: Creața – Clipotă, Tenlep, Bercu, Maxim, Mateucă, Salka.

Au arbitrat: Șuvar – Nagy, Spătar (toţi trei din Sibiu). Observator de arbitri: Galovits (Bihor); delegat de joc: Iliuță Mihail (Reşiţa).

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 − = doi

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: