Pobeda Dudeştii Vechi: „Mai căutăm un atacant dar nu-i uşor de găsit!”

Dacă Pobeda Dudeştii Vechi începe returul de pe ultima poziţie a primei jumătăţi a ierarhiei Diviziei D Timiş, în schimb nu acelaşi lucru e valabil pentru eficacitatea „bulgarilor”, doar 7 echipe marcînd mai puţine goluri în toamnă decît cele 28 ale alb-albaştrilor, o recoltă mai modestă comparativ cu „iureşul” ofensiv din returul precedent.

Vremurile s-au mai schimbat, Pobeda a mai pierdut în vară la capitolul personal, iar acum, înaintea unui alt joc amical, marţi la ora 16, la Ghiroda, antrenorul Petre Mirciov admite că „mai căutăm un atacant dar nu-i uşor de găsit!”

Cei din Dudeştii Vechi vor debuta oficial în week-end, într-un joc de Cupa României ce va avea loc în deplasarea la Periam, urmînd ca în prima rundă a returului să dea piept cu o trupă de podium, FC Chişoda, care însă momentan a şomat la capitolul achiziţii.

O bilă albă, „terenul este impecabil, nu este un bocanc pe el, pentru că l-am îngrijit cu îngrăşăminte. Aşa că toţi băieţii aşteaptă nerăbdători să înceapă, căci a fost o pauză cam prea lungă!”, după cum a mai spus Mirciov, care mai are un… Mirciov în lot, pe Gheorghe Mirciov, revenit după perioada de împrumut la Beba Veche, într-un lot de 19 jucători cu 2 portari, din care a plecat numai Alin Roşu (Real Dragşina).

„N-am intrat pe terenul nostru ci am jucat tot prin deplasări”, şi anume sîmbăta precedentă la Teremia Mare, unde Pobeda a pierdut cu 2-1, apoi joi la Jimbolia (succes cu 2-1), iar vineri pe Şega, la Arad, unde a pierdut cu 0-1 în duelul cu Gloria, din liga a treia. Pobeda i-a aliniat în acel joc pe Stoianov – Piloiu, Fibişan, Gabără, Boboiciov – Budur, Vasilcin, Mirciov, Augustinov – Kalapiş, Babuşcov, mai jucînd Stoiov, Blaga, Roncov, Iovănescu. „N-am avut efectivul complet, fiind la lucru 3-4 titulari”, a mai explicat Mirciov, care i-a înrolat deja pe Bogdan Piloiu (23 ani; de la Şandra), un fundaş central care acum 2 ani a mai fost pentru scurt timp la „bulgari”, respectiv pe juniorii proprii Roncov şi Iovănescu.

Pobeda a efectuat, conform tradiţiei, un cantonament de o săptămînă la Moneasa.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− doi = 3

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: