Pobeda, egalată la Gătaia, Silaghi, Pecarov și Briciu, ”duble” pentru Dumbrăvița

O victorie la scor a gazdelor și o remiză s-au înregistrat în meciurile jucate astăzi de la ora 11 în continuarea etapei a opta din Divizia D Timiș, partide în care după pauză au mai înscris numai formațiile organizatoare.

După întâlnirile de joi și vineri din debutul rundei în curs a ligii a patra timișene, prima dimineață de toamnă a propus alte două confruntări, și în acestea înscriind toate echipele implicate.

ACS Dumbrăvița – AS FC Bazoșu Vechi a fost un duel între vecine de ierarhie cu câte 12 puncte, însă echilibrul din clasament a fost rupt de alb-verzi pe gazon încă din minutul 2.

Este a patra victorie din 4 apariții acasă pentru ”verzii” Dumbrăviței, fără eșec după runda inaugurală, dar și a doua cea mai categorică victorie a întregii stagiuni, umbrită numai de drasticul 9-0 administrat de CS Unirea celor din Murani, la Sânnicolau Mare.

Cei din Bazoș, implicați și miercuri într-un meci de campionat, ultimul al etapei precedente, remizat acasă 3-3 cu Voința Biled, n-au mai găsit resursele pentru a stăvili iureșul amfitrionilor, pierzând doar pentru a doua oară de la promovare respectiv după 3 etape: ACS Dumbrăviţa – AS FC Bazoşu Vechi 8-1 (5-1).

Au marcat: Dan Silaghi (min. 2 şi 38), Deian Pecarov (min. 4 şi 25 din lovitură de la 11 metri), Raul Briciu (min. 43 şi 63), Florin Nanu (min. 68) şi Dacian Bîrzâ (min. 74), respectiv Adrian Pistriţu (min. 45).

Antrenorul Sorin Bălu a folosit următorii jucători: Miklos (min. 70, Puiu) – Oancia, Soare, Toma, Szalkai, Ştefan, Rebenciuc, Briciu, Nanu, Pecarov (min. 60, Scrob), Silaghi (min. 55, Bîrză).

Pe bancă: Telescu, Todorov şi Luca.

Celălalt meci jucat de la ora 11, CS Progresul Gătaia – AS Pobeda Dudeștii Vechi, a fost mai dezechilibrat prin prisma pozițiilor ierarhice, gazdele fiind plasate pe antepenultimul loc, cu 4 puncte, pe când cei din Dudeștii Vechi în zona podiumului, însă lucrurile au stat altfel pe teren.

Progresul Gătaia – Pobeda Dudeştii Vechi 1-1 (0-1). Au marcat: Cristian Pele (min. 73), respectiv Ioan Kalapiş (min. 32). Astfel, trupa lui Daniel Vasilcin a ratat în urma acestui rezultat de egalitate trecerea pe locul secund.

În schimb, băieţii lui Cosmin Şusman sunt la cel de-al doilea rezultat de 1-1 consecutiv, după remiza de la Deta. Pobeda are de fapt trei rezultate de egalitate succesive… Iar etapa viitoare ”bulgarii” vor primi acasă vizita liderului CS Timişul Şag, depășit ieri cu 1-4 pe teren propriu de către deteni.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ noua = 10

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: