Pobeda – CS Giroc 3-0 (2-0): al treilea succes la zero, al treilea eşec la zero

„Bulgarii” din Dudeştii Vechi au câştigat astăzi pentru a treia oară la zero, rămânând fără eşec în ultimele 5 etape ale Diviziei D Timiş, ceea ce se vede şi pe situaţia îmbunătăţită din clasament, pe când nou-promovata CS Unirea Giroc este la a treia înfrângere la zero, dintr-o serie de 9 runde fără victorie, în care a înregistrat 7 eşecuri.

Pobeda a trebuit însă să aştepte până în ultimul sfert de oră al primei părţi pentru a se desprinde de oaspetea sa, deschiderea scorului fiind izbutită în minutul 35 de Novac, de la 6 metri, unde intercepta aşezarea din partea lui Vasilcin, care a fost servit cu o pasă după pătrunderea lui Sebastian Budur.

Novac avea de fapt să izbutească o „dublă”, pe final de meci, şutul său respins revenindu-i în cale pentru a marca la a doua încercare: 3-0.

Şi tot marcatorul a contribuit şi la cealaltă reuşită a alb-albaştrilor, venită la puţin timp după deschiderea scorului, tot la finele primului mitan, când, după o pătrundere pe flancul drept şi o aşezare de pe extremă, „biliardul” Kalapiş – Coca a sfârşit nefericit pentru portarul oaspetei, din capul căruia, cu o traiectorie inedită, balonul a ricoşat în plasă. Şi astfel a rezultat o altă reuşită, de 2-0, a elevilor lui Petre Mirciov, care s-a declarat satisfăcut de deznodământ: „Ne-am mai creat alte 3 ocazii şi ne-am impus fără prea mari probleme, deşi la 0-0 şi oaspeţii au avut una-două oportunităţi”.

„Experienţa gazdelor şi-a spus cuvântul, pe un teren foarte bun la Dudeştii Vechi, dar trebuie neapărat să remarc faptul că am jucat dezinvolt şi ne-am creat suficiente ocazii, doar Ioviţă având 4, două alături şi două respinse de Stoianov. A fost un meci bun iar Pobeda are câteva individualităţi foarte bune pentru acest nivel însă, repet, le-am pus multe probleme, dacă nu foarte multe. Am avut curaj, fără crispare, am încercat să pasăm, aşa încât nu pot fi decât mulţumit, în ciuda scorului, deşi unii m-ar putea crede nebun să-mi felicit elevii la 3-0”, a explicat Orlando Trandu, antrenorul girocenilor, mai adăugând că „prin prisma jocului prestat şi astăzi sperăm să avem şi satisfacţia unor puncte cucerite în ultimele etape ale turului. Îmi pare rău că nu se pot bucura şi de nişte victorii, dar vor veni şi acestea, şi îmi pare rău şi că unii jucători încep să nu mai vină, pentru că nu mai pot ajunge, căci lucrează, pe când aici evoluau cu sufletul, fără remunerare financiară… Doi se pare că au şi abandonat, aşa că încercăm să improvizăm. Oricum, jos pălăria în faţa lor că de 3 ani practică din plăcere acest frumos sport, pe când alţii au preferat alte drumuri”. 

*

Pobeda Dudeştii Vechi: Stoianov – Blaga (Gheorghe Mirciov), Fibişan, Ismail, Rafael Mirciov (Piloiu) – Toma Budur (Bratan), Sebastian Budur, Vasilcin, Boboiciov (Roşu) – Kalapiş, Novac.

Rezerve: Ciocani – Niţă, Brânduşe.

CS Unirea Giroc: Coca – Dumitru, Cocora, Gherghel, Bizău, Ardelean, Rudăreanu, Ioviţă, Maftei, Şoreanu, Cătău.

Au mai jucat: Duţu, Baicu.

Pe bancă: Pap.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: