Pobeda, prim succes în 6 jocuri, Real, tot pe scut afară

Ex-liderul Pobeda Dudeştii Vechi a transpirat serios pentru a-şi apropia victoria în penultimul meci acasă din tur dar măcar a stopat o serie de 5 jocuri fără succes, în care marca doar 4 goluri şi smulgea 3 puncte, pe cînd oaspetea Real Dragşina a ajuns la cel de-al 7-lea eşec la rînd în deplasare. A fost însă un 2-1 (0-0) pe muchie…

Daniel Vasilcin a adus în ultimul sfert de oră primul succes al Pobedei în 6 jocuri!

Pobeda a revenit astfel pe locul secund, reapropiindu-se totodată cu două puncte de liderul AS Nova Mama Mia, pe cînd drăgşinenii lui Gheorghe Ilici, care a oferit debutul a doi juniori din propria pepinieră, şi anume Iakab şi Ciontu, contabilizează de-acum 6 goluri marcate şi 23 primite în cele 7 înfrîngeri externe, după ce începeau sezonul cu un 0-0 la Făget.

„Bulgarilor” nu le-a fost însă deloc uşor, chiar tremurînd în cîteva rînduri la incursiunile Realului, iar golurile au căzut abia în ultima treime a partidei, şi-atunci din devieri în poarta ghinionistului Tcaciuc.

Astfel, mai întîi Rafael Mirciov a transformat în minutul 61 o lovitură liberă de la 20 de metri, balonul deviind în traiectoria sa din Costescu, iar după ce vizitatorii au egalat tot dintr-o fază fixă, acelaşi Costescu transformînd în minutul 73 un 11 metri acordat pentru infracţiunea comisă de Daju, henţ în careu, Daniel Vasilcin a semnat golul victoriei în minutul 78, de la 12 metri lateral, în urma unei aşezări oferite de Kalapiş, după o aruncare de la margine, dar şi de această dată, în drumul spre buturi, mingea l-a lovit pe Mena, risipindu-i speranţele lui Tcaciuc: 2-1.

„Nu prea jucăm noi cine ştie ce acasă, şi n-am fost străluciţi nici astăzi dar măcar am învins o echipă bine legată, nu de mijlocul clasamentului, cu jucători înalţi în defensivă, cu un atacant bun. Am presimţit de fapt că ne va fi greu, pentru că de fiecare dată am avut meci greu acasă cu Dragşina, chiar dacă i-am bătut în ultimele două dăţi. Iar la 0-0 prima şi cea mai mare ocazie au avut-o oaspeţii, Gyuri apărînd, dar şi noi am ratat în prima parte 3-4 ocazii mari, prin Roşu, Kalapiş, Vasilcin, Daju… E bine că a ieşit din nou soarele cu 3 puncte, după mai bine de o lună de zile…”, ne-a spus la final antrenorul Petre Mirciov, de la Pobeda, care i-a oferit o primă evoluţie, pe final, lui Niţă, debut la 20 de ani, şi pe fondul absenţelor lui Augustinov şi Şerban.

Pobeda Dudeştii Vechi: Stoianov – Piloiu, Rafael Mirciov, Boboiciov, Fibişan – Ciobanu, Vasilcin, Budur, Daju (76, Stoiov) -Kalapiş, Rusu (88, Niţă). Pe bancă: Blaga, Tranculov, Bodnar.

„Am jucat bine spre foarte bine, dar ami ratat din nou mult, şi din postură de unu la unu, de exemplu Ahmat şi Cerna, iar golul a fost de fapt un autogol, mingea lovind în Costescu şi neajungînd astfel în braţele lui Tcaciuc. Am mai avut apoi o ocazie clară prin Ahmat, după ce am egalat, care a şutat în plasa laterală, la colţul scurt, cînd puteam face 1-2”, a spus Gheorghe Ilici, antrenorul oaspetei.

Real Dragşina: Tcaciuc – Rigo, Severin, Mena, Racoţi – Sîrb (Iakab), Boangheş, Costescu, Bobu (Vilcinschi) – Ahmat (Micluţ), Cerna (Ciontu). Pe bancă: Cozacu -.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Pobeda, prim succes în 6 jocuri, Real, tot pe scut afară

  1. petru spune:

    greu dar meritat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


patru × = 8

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: