Pobeda, prim triumf acasă după 8 săptămâni. Vasilcin: ”Am prins două breșe”. Mureșan (Ciacova): ”Au marcat pe greșelile noastre”

Număr 13 aducător de bine pentru ”bulgari”, AS Pobeda câștigând în sfârșit la Dudeștii Vechi pentru prima oară din 2 septembrie încoace. Astăzi de la ora 15 a demarat runda a XIII-a în Divizia D Timiș iar elevii lui Vasilcin au revenit pe căi victorioase pe arena ”Hristo Stoichkov”, după ce în precedentele 3 apariții acasă remizau 0-0 și chiar pierdeau cu 0-2 și 4-6…

Pobeda Dudeştii Vechi – Progresul 1906 Ciacova 2-0 (0-0)

O primă repriză fără goluri, cu menţiunea că localnicii au trimis mingea în stâlpul porţii Progresului prin Dragoş Rusu, cu latul, din 6 metri, aflat singur cu goalkeeper-ul advers.

În mitanul secund, Marius Matei a înscris cu capul de la 7 metri la centrarea perfectă din corner a antrenorului-jucător Daniel Vasilcin. Iar același Vasilcin a ieșit la rampă ochind transversala dintr-o altă fază fixă, o lovitură liberă de la 25 metri, în minutul 67.

În minutul 76, Kalapiş a înscris dar golul a fost anulat de arbitri pentru fault în atac, însă cu cinci minute înainte de final același Ioan Kalapiş a adus liniştea în tabăra sa şi o victorie la două goluri diferenţă, prima pe teren propriu după 8 săptămâni și după ce Pobeda își adjudeca primele 3 reprezentații acasă din noul campionat, cu 4-1, 6-0 și 5-3.

A fost totodată pentru prima oară după 6 etape ca ”bulgarii” să nu scoată balonul din propria plasă, contribuind la debutul cu stângul pentru noul antrenor principal al oaspeților de la Progresul, Vasile ”Sică” Mureşan. Este și pentru a doua oară în acest campionat ca gruparea din Ciacova să piardă două partide la rând fără a înscrie.

Daniel Vasilcin (antrenor-jucător AS Pobeda): ”Am controlat jocul de la un capăt la altul, însă am întâlnit o echipă care s-a apărat foarte bine. Dar este bine că am prins două breşe, reuşind să înscriem, iar în final ne-am desprins. Am avut şi două bare, una în prima repriză, alta în cea de-a doua. Sunt mulţumit că s-a terminat cu bine şi am obţinut o nouă victorie!”

Vasile Mureşan (antrenor principal Ciacova): ”Eu consider că a fost un meci echilibrat, cu mici excepţii, când gazdele au avut o posesie a mingii mai îndelungată şi au marcat pe greşelile noastre. Sper la o victorie din partea băieţilor noştri în etapa următoare, când jucăm acasă cu Bazoşu Vechi”.

Pobeda: Sîrbu – Roncov, Matei, Mirciov, Berceanu (min. 65, Boboiciov), Budur (min. 65, Pleşcan), Demian, Vasilcin, Rusu (min. 81, Tranculov), Bogdan (min. 82, Ciocani), Kalapiş.

Progresul: Raul Boboiciov – Gîtin, Ciurariu, Semeniuc, Ioan Darius, Ghinea (min. 75, Pandea), Ştefănescu, Lazea, Briceag, Flavius Ion, Botorea (min. 60, Tutunaru).

Arbitri: George Roman – Andrei Martinovici şi Florin Argatu. Observatori: Ioan Popa şi Iosif Mânecan.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sase − 4 =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: