Pobeda se desprinde după pauză în restanţa de la Topolovăţu Mare: 1-4 (1-2)

Într-o întâlnire a „suferinţei”, punând faţă în faţă penultima clasată cu un singur punct şi ocupanta locului 17, cu 3 puncte, învinse totodată în deplasare în etapa a V-a, de la sfârşitul săptămânii trecute, Avântul cu 2-1 la nou-promovata AS Gelu, iar Pobeda Star Bâşnov cu 7-3 la Jimbolia, „bulgarii” mai bine clasaţi s-au impus la Topolovăţu Mare şi au depăşit astfel 4 echipe la puncte, egalând-o la acelaşi capitol pe Gloria Moşniţa Nouă, pe care o vor vizita în weekend, în runda a şasea.  

CS Avântul Topolovăţu Mare a rămas fără victorie după primele apariţii din Divizia D Timiş, pierzând acasă şi restanţa cu cei din Dudeştii Vechi şi având în program încă un meci pe teren propriu şi la finele săptămânii, tot cu „vestici”, cei de la Unirea Sânnicolau Mare. Dar programul viitor şi clasamentul actualizat după acest 1-4 sunt accesibile pe coloana datelor tehnice a secţiunii Fotbal.

Restanţa din etapa a treia a survenit după ce mijlocul de locomoţie al ex-divizionarilor „C” s-a defectat, „bulgarii” ajungând în cele din urmă la Topolovăţu Mare între rundele a 5-a şi a 6-a şi adăugând alte 3 puncte la zestrea subţire de 3 puncte culese până acum. Tot răul spre bine în cazul lor, impunându-se în faţa Avântului pe un teren foarte bun şi în faţa a circa 75 de spectatori, şi cu menţiunea că brigada de arbitri a fost schimbată în ceasul al XII-lea, în condiţiile în care Ioan Copaci din Lugoj activează la Clubul Sportiv Municipal de pe Timiş.

AS Avantul Topolovăţu Mare ACS Pobeda Stár Bišnov s-a încheiat 1-4 (1-2), Alex Prială înscriind în prima repriză pentru localnici, iar Nicu Făgeţan (min. 29), Alin Mihali (min. 32), Vasile Vîncu (min. 58) şi Cristian Ştefan (min. 88) pentru cei din Dudeştii Vechi.

Care au trimis în transversală înainte de a marca, în minutele 11 şi 23, prin Vasile Vîncu şi Nicu Făgeţan, iar gazdele prin Cristian Archindean în minutul 39.

Topolovaţu Mare: Attardo – Fechete, Haiduc, Băran, Amponsam – Dzitak, Iakab, Prială, Mutaşcu, Archindean, Uşurelu.

Antrenor: Alin Muntean.

Rezerve la start: Pătroiu, Mezei, Cuclaros, Oprea, Turcin, Screciu şi Corlan.

Dudeştii Vechi: Dubou – Berceanu, Ştefan, Petcov, Tranculov, Ienovan – Rad, Vincu, Mihali, Sîrbu, Novac, Făgeţan.

Au mai jucat: Ungur, Todorovici, Meszaroş, Muntean. Pe bancă: Babuşcov, Boboiciov.

Antrenor: George Gurguş; delegat, Petru Romanov.

 

Au arbitrat: Cosmin Ripan – Claudiu Stanciu si Flavius Ciorogar. Observator de arbitri: Asdrian Kiss, Delegat de joc: Nicolae Popa (toti din Lugoj).

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 + = paisprezece

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: