Pobeda, unicul triumf „afară” al rundei: 7 la rînd fără eşec

„La Dudeştii Vechi se şi primeşte, nu doar se promite!”, după cum a remarcat principalul Mirciov, iar rezultatele se văd, cu vîrf şi îndesat… Pobeda Dudeştii Vechi a obţinut sîmbătă unicul succes în deplasare al rundei a XXV-a în Divizia D Timiş, mărindu-şi astfel la trei numărul victoriilor consecutive respectiv la 7 cel al jocurilor fără înfrîngere. În atari condiţii, ce mai derby se prefigurează miercuri 2 mai, la ora 18, cînd la „bulgari” descinde FC Auto, cu 7 victorii la rînd… A fost AS FC Deta – Pobeda 1-2 (1-0), băieţii lui Petre Mirciov răsturnînd situaţia la reluare. Iar golul de 3 puncte a venit în ultimele minute, prin rezerva Micluţ.

AS FC Deta, care venea după 4 jocuri fără eşec, a condus cu 1-0, dar „am căzut fizic cam din minutul 65”, după cum a remarcat Erich Konig, conducător al gazdelor, adăugînd că „Rusu a ratat pe final din 3 metri iar în faza următoare a devenit 1-2. Meritam cel puţin un punct, un egal cred că era mai echitabil. De fapt noi am forţat victoria pe final dar ne-au prins pe contraatac”.

Petre Mirciov, antrenor al Pobedei, care a marcat 13 goluri în acest retur, a spus că în „prima repriză puţin am şchiopătat, dar în cea de-a doua am jucat fotbal şi ne-am revenit. Gazdele n-au mai prea contat, nu le-am dat nici o şansă”, subliniind totodată în ansamblul returului că „nici n-am fi sperat la un asemenea parcurs bun, după cîţi jucători am pierdut, 7 titulari… Alcătuim însă o echipă din fotbalişti localnici, pe care putem astfel s-o conducem noi din teren, cu 80% dintre componenţi din locurile noastre, şi mai bine băieţi muncitori, nu neapărat cei mai talentaţi, dar dedicaţi clubului. Îmi pare foarte bine că echipa merge remarcabil, sunt foarte mulţumit de toate, de faptul că se joacă cu ambiţie. Multe echipe, la 1-0 şi fără probleme în clasament, poate că n-ar mai insista să răstoarne rezultatul, dar am reuşit, pentru că băieţii joacă şi pentru primele lor, şi la Dudeştii Vechi se şi primeşte, nu doar se promite! Suntem conştienţi că vine Auto, o echipă bună şi în formă, dar căutăm victoria, şi la fel şi sîmbătă, la Bucovăţ. Nu iertăm pe nimeni şi nu facem şmecherii…”

AS FC Deta a profitat de o greşeală a Pobedei, la o minge bîlbîită de un fundaş lateral, şi a deschis scorul în minutul 38, 1-0 prin Cosmin Bar, cap din faţa porţii, la o centrare de pe stînga. Minutul 71 a adus egalarea, prin Şerban, din 5 metri, în urma unui corner la care Marta a scăpat balonul în faţă, iar minutul 88 a adus triumful Pobedei: 1-2. Micluţ a fructificat în cîţiva „timpi” o aşezare a lui Kalapis, şutînd mai întîi în portar, din 8 metri, dar insistînd şi finalizînd în cele din urmă.

Marcatorul Micluţ l-a înlocuit pe primul „puncher” al Pobedei, Şerban, în minutul 77, la puţin timp după egalare! La Pobeda a revenit pe final şi Budur.

Centralul Gheorghioiu a oferit un arbitraj perfect, împreună cu brigada sa.

AS FC Deta: Marta – Kremer, Mioc, Bucure, Anca – Pau, Tatarici (Semeniuc), Dobra (Pavel Rusu), Mihalache – Cosmin Bar (Chiu), Marcu. Pe bancă: Gheorghiţă, Ciucă, Pantiş.

Pobeda Dudeştii Vechi: Stoianov – Piloiu, Fibişan, Boboiciov, Gabăra – Daju (90, Budur) – Rusu, Vasilcin, Mirciov (Stoicov) – Şerban (Micluţ), Kalapis. Pe bancă: Tranculov, Babuşcov, Roncov.

Pobeda va juca la Dudeştii Vechi, cu Auto, pe cînd detenii se vor deplasa miercuri la Dumbrăviţa.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Pobeda, unicul triumf „afară” al rundei: 7 la rînd fără eşec

  1. petru spune:

    bravo Pobeda

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 2 = cinci

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: