Poli 2002, 8-0… Iulian Vântură, patru goluri la Lugoj

FC Politehnica 2002, lidera seriei a VII-a, a înregistrat şi în runda a 23-a a Campionatului Naţional de juniori A o victorie la scor fără să primească gol, învingând joi după-amiază la Lugoj cu 8-0, pe Clubul Sportiv Şcolar, şi adăugând astfel succesului cu 5-0 dinaintea Paştelui, de joia trecută, în dauna unei alte grupări timişene, LPS Banatul. Iulian Vântură a deschis scorul, 1-0, consemnat şi la pauză, când Ilie Rotariu l-a introdus şi pe Mucsi, ambii marcând câte trei goluri la reluare.

Vântură, cu 4 goluri, Mucsi, cu trei, şi Coşovanu au marcat pentru lidera cu 64 puncte şi golaveraj 74-13, care a evoluat în componenţa Tcaciuc – Belu, Stănilă, Oberşterescu, Damian – Neamţu (Coşovanu), Artean (Căluşaru), Constantinescu, Lupancu (Zele) – Vântură (Tănase), Precupanu (46, Mucsi).

Antrenorul Ilie Rotariu a condus echipa la Lugoj în absenţa lui Cristian Contescu, aflat la cârma selecţionatei Timiş U16 în meciul tur din sferturile de finală ale Campionatului Naţional al Selecţionatelor Judeţene.

Juniorii A vor evolua duminică pe teren propriu, pe suprafaţa sintetică a arenei „Dan Păltinişanu”, în compania lui UTA, în antepenultima rundă a actualului sezon.

Reuşitele lui Oberşterescu, marcator în minutele 14 şi 44, preluând de fiecare dată conducerea pentru FC Politehnica 2002, n-au putut însă împiedica eşecul timişorenilor în faţa omologilor de la CSS Lugoj, într-un joc disputat joi de la ora 14,30 pe malurile Timişului, în runda a XXIII-a a Campionatului Naţional de juniori B, seria a VII-a, gazdele antrenate de Armando Lungu egalând până la pauză şi impunându-se finalmente cu 4-2 (1-1).

Antrenorul timişorenilor, Ciprian Tudoraşcu, i-a aliniat în absenţa lui Gârlea, Moja, Scheau şi Stoichescu, cu toţii convocaţi în selecţionata judeţeană Timiş U16, pe Andrei – Ruji (Truichici), Grigoraş, Miheţ, Gligorovici (Ponoran) – Kiss, Giurasevici, Dalea (Kovacs), Balaure – Oberşeterscu, Sturza (Nicoară).

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 + cinci =

 


Alte articole legate de acest subiect: