Poli – UTA 4-0, hat-trick Ardelean: gol pentru fiecare iniţială

Au hibernat fără joc oficial din 13 noiembrie iar acum se pricopsesc cu 3 meciuri în opt zile, la debutul în play-off. Dar, după cum se pare, le prieşte, alb-violeţii spulberîndu-şi joi la prînz adversarul tradiţional, UTA, cu un 4-0 în care hat-trickul lui Ardelean, reuşit în nici o jumătate de oră de joc, a înroşit şi albul arădean. „Fazele play-off, semifinale şi finale se vor desfăşura pînă în 17 mai, şi apoi gata. Zece jocuri în play-off plus alte 6, în două luni, două pe săptămînă. Şi nu că durează puţin dar va urma apoi din nou o pauză mare, căci reîncepem probabil în august. Şi-atunci ajungem să jucăm 4 luni din 12…”, ne-a spus antrenorul juniorilor A, Robert Fruşa, după triumf.

„… dar sunt mulţumit măcar că am avut parte de 7 meciuri de pregătire, cît un tur în sine”, a mai completat Fruşa. (în restul etapei, FC Bihor – LPS Banatul 5-1 şi CS Municipal Şcolar – Liberty 1-3)

Robert Fruşa, antrenorul deja liderului grupului de 6 formaţii din play-off-ul Seriei a VII-a, spunea după debutul de duminică, victorios în dauna orădenilor, că aşteaptă descătuşarea lui Ardelean, iar vîrful nu l-a dezamăgit deloc pe arena „Colterm”, revanşîndu-se cu goluri la finele unor faze lucrate, în minutele 35, 53 şi 58. Iar Radosav, cel care l-a înlocuit în joc, a plusat în minutul 77, în urma aşezării realizate de Vîntură.

Ardelean a deschis scorul cu latul în urma unei centrări expediate de pe dreapta de Vîntură, l-a majorat cu capul fructificînd o centrare de pe flancul stîng şi a mai punctat graţie unei aşezări înapoi, din partea lui Vîntură, după o pătrundere din lateral. „Am fost darnici în efort şi sunt mulţumit de evoluţia echipei”, a spus antrenorul Robert Fruşa, care i-a adresat în numele colectivului un călduros „La Mulţi Ani!” căpitanului său Eduard Zele, fundaş lateral care astăzi a împlinit vîrsta de 19 ani: „A avut şi ocazia să înscrie dar portarul a respins, însă a jucat bine şi este un tînăr de perspectivă. Sperăm să fie sănătos şi să progreseze în carieră”.  

Juniorii A polişti au apelat joi la Triţoiu – Căluşaru, Stănilă, Oberşterescu, Zele (cpt) – Artean (Neamţu), Constantinescu, Lupancu (Panc), Vîntură (Rogojinaru) – Ardelean (65, Radosav), Mucsi (Rus), pe bancă rămînînd Ostafie şi Banda.

Iar dintre componenţii lotului, cîţiva au fost cooptaţi în delegaţia lui Poli II pentru jocul de liga a treia de sîmbătă de la Hunedoara, şi anume Duţu, Tăbăcaru, Leonte şi Pleşcan.

„Au fost foarte motivaţi şi concentraţi pentru acest joc şi sun mulţumit în această privinţă, chiar dacă a existat o deconcentrare pe final, cînd UTA şi-a creat două ocazii, însă în rest nu prea a avut oportunităţi, apelînd mai mult la contraatacuri lente”, a explicat Fruşa, care a salutat în special forcingul manifestat „după pauză, timp de 30 de minute, cînd nu ne-am lăsat adversarul să respire. Constantinescu a jucat foarte bine, Vântură foarte bine, Ardelean şi Artean au jucat bine, şi s-a văzut într-adevăr aportul celor veniţi de la echipa a doua. Mă aştept la ceva mai mult de la Lupancu, Mucsi, şi sperăm că vor intra în hora meciurilor bune”.

Juniorii A polişti nu mai au răgaz, odată intraţi în focuri, duminică evoluînd la Salonta, cu Liberty Oradea, în runda a treia din play-off.

În toamnă, în tur, şi tot la Timişoara, era 4-1 (1-0) în dauna arădenilor cu echipieri de ´94: „O echipă bună, care stă bine în teren dar cînd le dai gol cad, ca şi în toamnă”, s-a referit antrenorul alb-violeţilor la oponenţii arădeni de sub aripa lui Feri Tisza.

Poli, care a dispus şi duminică de FC Bihor, cu 1-0, are 8 puncte, golaveraj 5-0. În prima etapă de play-off a Juniorilor A (Seria 7) a mai fost Liberty Oradea – LPS Banatul 1-1 şi UTA – CS Municipal Şcolar Reşiţa 2-2. Astăzi, FC Bihor – LPS Banatul 5-1, într-un alt meci CS Municipal Şcolar Reşiţa cedînd acasă, 1-3 cu Liberty Oradea.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

4 răspunsuri la Poli – UTA 4-0, hat-trick Ardelean: gol pentru fiecare iniţială

 1. Pasarea PHOENIX spune:

  De ce nu scrieti ca la juniori „B”, a fost 8 – 0 pt. POLI ???????

 2. nae catavencu spune:

  lui Mihaita nu-i place,ca nu joaca cei pe care ai pupa an fund asa ca de ce?,sa se mai oboseasca sa scrie.

 3. poli spune:

  si pe care-i pipa in fund ca sa stim si noi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 4. artimon spune:

  Bre Nae, tu ești caraghios de tot măi omule. De ce nu-ți vezi de treaba ta? Nu crezi că ești penibil!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


1 × cinci =

 


Alte articole legate de acest subiect: