Polistul Boştină ia cu o „bombă” pe final trei puncte din Doman

Boştină şi-a făcut datoria de atacant al garniturii satelit a alb-violeţilor, avanposturi în care l-a pierdut din minutul 25 pe colegul Jitaru, accidentat la tendon, înscriind în minutul 86 unicul gol al jocului CS Municipal Şcolar Reşiţa – Poli II, disputat în Vinerea Mare în Valea Domanului, de la ora 17, în cadrul seriei a cincea în liga a treia.

Vârful polist a primit balonul la centru, a avansat şi a şutat senzaţional de la 25 metri, cucerind toate cele trei puncte pentru echipa pregătită de Adrian Stoicov: 0-1 (0-0). „Am evoluat însă cam slab astăzi, nu şi în plan fizic, care ne-a scos la liman, dar în ceea ce priveşte iniţiativa în joc”, a remarcat antrenorul Stoicov, care i-a aliniat pe Lepmets – Dăruială, Ilie, Iovan, Cuciorvă – Popovici (89, Rosenblum), Matei, Poparadu, Rocha (55, Dobriceanu) – Boştină, Jitaru (25, Fuchs). Jitaru a fost înlocuit în minutul 25, datorită unei afecţiuni la tendon, pe care a resimţit-o din debutul meciului, evoluând cât a putut, iar ulterior Fuchs, Poparadu, Dăruială, Matei au fost sancţionaţi cu cartonaş galben.

Poli II aşteaptă acum derbyul timişean cu ACS Recaş, programat vinerea viitoare pe terenul „Ştiinţa”, cu începere de la ora 17.

Într-o altă întâlnire, Unirea Sânnicolau Mare a cedat cu 1-0 în jocul disputat vineri cu începere de la ora 17 la Beiuş, în judeţul Bihor, în cadrul etapei din seria a V-a a Diviziei C, elevii lui Petre Vlătănescu fiind învinşi printr-un gol marcat în minutul 76 la finele unei acţiuni individuale purtate pe flancul stâng timişean, de unde gazdele au ochit vinclul, cu un şut din colţul careului mic.

Oaspetea a pierdut deşi a evoluat întreaga repriză secundă în superioritate numerică, după ce un component al gazdelor a fost eliminat pentru lovirea lui Toma Stoianov în minutul 44, veteranul Unirii suferind spargerea arcadei şi administrându-i-se o injecţie pentru a reveni la o stare normală, fiind însă substituit la pauză cu Radu.

Unirea, care n-a contat pe aportul lui Vasilcin, suspendat pentru cartonaşul roşu primit etapa trecută, într-un alt eşec cu 1-0, înregistrat acasă cu ACS Recaş, ar fi putut deschide însă scorul la şuturile lui Bozian şi Băieşan, care au ochit bara beiuşenilor, respectiv în alte două-trei ocazii.

Petre Vlătănescu a apelat la Amarinei – Purda, Hecsko, Albert, Ghinescu – Bozian, Băişan, Sîrbu (55, Dragodan), Stoianov (46, Radu) – Tulcan (83, Cărpinişan), Pavel (78, Bura). Băieşan, de la Unirea, a fost sancţionat cu cartonaş galben.

Unirea speră să redescopere gustul victoriei, pierdut după ce debuta în retur cu un 3-2 la FC Hunedoara, o bună ocazie fiind vinerea viitoare, la Sânnicolau Mare, contra Gloriei Arad.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 + doi =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: