Politehnica aduce și sârbi din ligi inferioare, un fundaș central și o extremă

Ziua și comunicatul din partea secund-divizionarei Politehnica Timișoara, pusă pe înregimentări cu o lună înaintea reluării campionatului, în așteptarea legitimării altor 2 jucători, în acest caz sârbi din eșaloane inferioare, a căror înrolare se va efectua după ridicarea interdicției la transferuri.

Politehnica Timișoara a comunicat după-amiază efectuarea altor două achiziții, în persoana sârbilor Miloš Sekulić și Luka Stojanović, fără meciuri disputate în cariera lor în primul eșalon, care au semnat până în vară, cu posibilitate de prelungire. 

Sekulić, născut la 1 ianuarie 1996 la Ruma, a jucat ultima oară la Abano – în eșalonul al 5-lea și al 6-lea din Italia. Fundașul central de 1,86 metri înălțime devenea un… ”euro-trotter” după ce își efectua junioratul la Vojvodina, trecând din Serbia în Slovacia, Suedia, Germania, Slovenia și Italia.

Luka Stojanović, născut la 15 noiembrie 1996 la Pancevo, în Banatul Sârbesc, și a nu fi confundat cu conaționalul său din generația 1994 care e acum la Al-Hazem (Arabia Saudită), a jucat ultima dată la Zlatibor Cajetina, din eșalonul secund al Serbiei, de care s-a despărțit în toamnă. Ca extremă sau mijlocaș stânga. Stojanović își începea senioratul la Zeleznicar și Dinamo, din orașul natal, o scurtă perioadă activând și în Bulgaria, la Levski Lom, și deținând pașaport bulgăresc, așadar ”comunitar” fiind, precum Sekulić, deținător al pașaportului croat.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2, Poli Timişoara și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× noua = 72

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: