Politehnica, de la 4-1 la 1-4 cu campioana din Cluj

Politehnica Timișoara, grupare care a preluat din vară locul consacratei Fortuna Becicherecu Mic în Liga 1 Feminin, a pierdut la scor acasă sâmbătă la matineu în etapa a III-a a noii ediții de campionat, pendulând de la un 4-1 pe ”Știința” duminica trecută cu Piroș Security Arad, la 1-4 (1-3) pe același gazon cu multipla campioană la zi Universitatea Olimpia Cluj, desprinsă încă din prima repriză.  

”Violetele” au încheiat cu stângul ”dubla” acasă cu vizitatoare de pe podiumul elitei în sezonul trecut, reușitei cu arădencele urmându-i un eșec clar în duelul net mai dificil cu clujencele aflate la prima deplasare în noua ediție de campionat, după un 9-0 fără comentarii la prima strigare acasă, cu Ladies Târgu Mureș.

Politehnica a jucat mai bine decât în runda inaugurală, când ceda la Alexandria, dar și examenul a fost mult mai sever în colocviul studențesc cu favorita de sub Feleac, care a taxat-o la prima oportunitate, după un început promițător al timișorencelor, umbrit de accidentarea Biancăi Ienovan, înlocuită, ceea ce a îngreunat misiunea gazdelor.

Surprinse deja la primul atac al Universității Olimpia, care a smuls o lovitură de la 11 metri, fructificată de Ciolacu, avantajul vizitatoarelor fiind dublat nu mult mai apoi de Ioana Bălăceanu: 0-2.

Alb-violetele înjumătățind handicapul tot de la punctul cu var, 1-2 prin Nikoleta Kurja, marcatoare a golului de onoare și la Alexandria, dar și săptămâna trecută cu Piroș Security. Însă campioanele au refăcut avantajul până la pauză, prin Mirea, majorându-l apoi în repriza a II-a prin aceeași Ioana Bălăceanu: 1-4.

Superioritate a favoritelor laureate, deznodământ pe măsură pe căldura sâmbetei de septembrie, Politehnica pierzând pentru a doua oară în 3 apariții în Liga 1. Urmează deplasarea la ACS Fotbal Feminin Baia Mare, după care primirea pe Bega a celor din Prundu Bârgăului, și acestea pe podium în sezonul trecut.

Rezultatele etapei a III-a în Liga 1 Feminin și programul viitor, pe coloana clasamentelor la zi a secțiunii Fotbal.   

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Feminin, Fotbal și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


7 × = paisprezece

 


Ultimele articole din categoria Feminin: