Politehnica ”politic corectă”. Iubitori sănătoși ai jocului ”interziși” la porți prin segregare discriminatorie fără justificare, patrupezi spre adopție defilați în lesă pe gazon

Țara arde, babele se piaptănă. În vreme ce știința și medicina sunt crunt călcate în picioare în mascarada ”Guvid-1984” – o infinită farsă de proporții mondiale, iar dreptul constituțional la fel de mult – ignorat cu desăvârșire prin interzicerea fără baze sau justificare a dreptului legitim al iubitorilor sportului de a asista pe viu din tribune la evenimente ale lumii arenelor, așadar aspecte de o mare gravitate, Politehnica Timișoara face din păcate jocul ”sistemului”, închinându-se obedient precum i se dictează, cu interdicția aplicată spectatorilor nevaxxinați ori fără așa-zise ”teste” așa-zis ”pozitive” în ultima jumătate de an ori ”negative” în ultimele zile de a intra pe ”Dan Păltinișanu”, dar și plusând cu un autism ridicol prin a copia inițiative ale unor cluburi bucureștene în sensul ”defilării” pe gazon a unor patrupezi, tentativă de sensibilizare a opiniei publice în ideea adopției de câini. Corectitudine politică dusă la absurd, în condițiile în care cel mai bun prieten al omului își găsește locul pe teren înaintea unui meci oficial de fotbal dar iubitorii sănătoși ai jocului n-au dreptul altfel cât se poate de legitim de a pătrunde în tribună, discriminare fără nici cea mai mică justificare și împotriva oricăror norme de drept constituțional sau științifico-medicale.

În general, sportul în întregul său a fost deturnat, denaturat și pervertit, coborât la stadiul de unealtă și vehicul al ”sistemului” pentru implementarea unor inginerii sociale prin propagandă și manipulare după tehnici de manual, iar idioții utili sunt mulți și mărunți, captivi și prizonieri mascaradei în derulare, mixaj de corectitudine politică, feminism, ”Guvid-1984” ”schimbări climatice” după ”încălzirea globală” și un întreg tacâm al noii ordini, jucând autist tontoroiul.

Iar în particular, în loc să ia vehement atitudine împotriva discriminării unora dinspre potențialii spectatori care nu mai au acces pe ”Dan Păltinișanu” dat fiind prezența acestora de spirit de a nu se vaxxina-vaggina ori așa-zis ”testa” cu un așa-zis ”test” care n-are nici o noimă și relevanță în farsa ”Guvid-1984”, asistență mai redusă care se răsfrânge și asupra rezultatelor negative acasă ale unei tinere trupe de moral, fără victorie în Timișoara, 1-1 cu buzoienii, 0-1 cu ieșenii și 1-2 de la 1-0 sâmbătă cu harghitenii, Politehnica în schimb se piaptănă și coafează după scheme slabe importate de la Rapid și taman CS Dinamo București, ca nuca-n perete în condițiile în care iubitori sănătoși ai jocului nu mai au dreptul de a pătrunde în tribune.

Chibiți de fotbal ”interziși” la porți fără pic de justificare, câini ”defilați” în lesă pe gazon înaintea unui meci de Liga 2, iată un alt clișeu din corolarul dovezilor legate de disonanța cognitivă în alarmantă creștere într-o societate autoîmbolnăvindu-se pe pilot automat.  

Frumos copy-paste de sensibilizare a opiniei publice în privința adopției de patrupezi, însă a te plia unui asemenea demers în condițiile sfidării și ignorării unor drepturi legitime de bază ale iubitorului de sport, masa critică a spectatorilor ”interziși” la intrare fiind deloc neglijabilă, conferă în contrast o imagine cât se poate de tristă și regretabilă.

Sportul în general, fotbalul în particular și Politehnica în cazul în discuție se sinucid voluntar prin interdicțiile fără justificare dar mustind de discriminare pe seama unor iubitori ai jocului, pur și simplu alungați din preajma arenelor sub pretexte cât se poate de străvezii și prefabricate, a refuza accesul în tribune unor chibiți sănătoși dar ”vinovați” până la dovedirea contrariului și a ”inocenței” lor aducând cu o îmbolnăvire sufletească letală a lumii arenelor.

Și-atunci cui să și înfățișezi câinii ”defilați” pe gazon, dacă spectatorii sunt cu atât mai puțini în tribune ca urmare a unor impuneri total nejustificate!? Păcat de bunele intenții ale campaniei de sensibilizare, dar au dat ca nuca-n perete, demers total inoportun ca moment în timp în contextul interdicției aplicate amatorilor de fotbal. Unii spectatori ba, câini da. Sau poate că Politehnica își permite luxul de a mai pierde niscaiva spectatori, dintre cei nevaxxinați sau netestați, având pesemne prea mulți în rest…

Și cum de n-au apucat-o pe Politehnica asemenea lăudabile inițiative în ultimii peste 30 de ani, dar tocmai acum și taman prin copiere ca modalitate de flatare a unei rivale peste decenii, Dinamo? N-ar avea oare ”Poli” multe altele mai bune de făcut? Sau apelează la cauze altfel dintre cele mai nobile tocmai pentru a distrage atenția de la problemele importante cu care într-adevăr se confruntă?

Iar lipsa rezultatelor pozitive, cu un singur punct câștigat acasă din 9 posibile, ar fi poate chiar cea mai mică problemă. Dar la o asemenea conducere slabă și de paie, dregători care parcă au albit degeaba, și cărora tocmai li s-a alăturat încă unul pe măsură, dacă nu la ACS, atunci la ASU, deloc de mirare corectitudinea politică înlocuind fără succes rezolvările în așteptare de natură strict sportivă, fotbalistică.

Cât toată suflarea spectatorilor avea interzis în primăvară la meciuri în tribune, dinspre ASU Politehnica emana în contratimp inițiativa de a oferi acces gratuit medicilor la meciurile sale. O altă inițiativă lăudabilă dar inoportună în timp, frecție la un picior de lemn, din moment ce înșiși simpatizanții ”violeților” nu puteau intra pe-atunci pe stadioane.

Mai nou, clubului timișorean i-a ars de recomandări federale după ideologii unionale, hrănind implicit cancerul feminismului care devorează încet și sigur societatea civilă, o altă sinucidere voluntară pentru ambele sexe și specia umană în general, dar mulți văd, prea puțini pricep câte ceva iar mai nimeni n-are cărțile de căpătâi citite pentru a și înțelege cu adevărat nuanțele și substratul, Politehnica ajungând să defileze în Liga 1 în ciuda rănii deschise și care doare a fotbalului alb-violet masculin.

Babele se piaptănă și prin a anunța monitorizarea prin GPS aplicată pregătirii vlăstarelor ”pepinierei” – totul este o inovație ”tehnică” și o minunăție iar amintirile despre viitor vor dezvălui încet și sigur sâmburele răului, însă în cele din urmă rezultatele seniorilor nu mint. Ci deconspiră incompetența și lipsa de know-how a ”stăpânirii”, peștele de la cap se împute.

Iar toate acestea în vreme ce potențiali spectatori sunt ”interziși” la porțile de acces de pe ”Dan Păltinișanu” fără pic de justificare științifico-medicală și fără acoperire în dreptul constituțional, ci sub dictat ordonat prin impunere și prin șuntarea legislativului, adică în afara legii.

Asta încuviințează în ”spiritul Timișoarei” clubul său așa-zis fanion în anul centenarului? Și asta alege în schimb Politehnica să facă la un meci acasă cu puțini spectatori, să-și pună jucătorii să apară precum niște clovni la descinderea pe gazon înaintea partidei, cu câini în lesă sau în brațe? Asta le este menirea, să-i flateze prin copiere pe omologii dinamoviști?

Chiar le place nespus poliștilor rolul pe care sunt constrânși să-l joace, să intre pe teren cu câini în brațe, în fața unei asistențe tot mai rarefiate dat fiind interdicția de acces în tribune aplicată iubitorilor fotbalului dintr-o majoritate a populației încă nevaxxinată?

Devin mai toți imuni fără atitudine și reacție, sau poate ignoranți la soarta semenilor lor ori chiar spălați pe creier? Le surâde fotbaliștilor să joace în fața a o mie de spectatori, să știe că unii nu pot intra la meci din cele mai discriminatorii motive cu putință?

Conformistă pe pilot automat, Politehnica să realizeze că are un rol și o menire în comunitatea locală, mergând însă momentan împotriva legilor firii, a normalității și naturaleții, dar în schimb încuviințând aplicarea unor constrângeri care n-au nimic de-a face nici cu medicina, nici cu știința și cercetarea și nici cu dreptul constituțional și omenia. ”Poli” e actualmente complice prin obediență implementării unei odioase inginerii sociale cu impact malefic în timp, când de fapt ar trebui să militeze pentru binele și sănătatea sportului, pentru propriile interese și ale spectatorilor care o simpatizează.

N-are deloc curajul s-o facă, nu doar ”la cutie”, ba din contră, pliindu-se propagandei de manipulare și condiționare psihologică a populației, ceea ce nu servește spiritului viu al lumii arenelor. Datorită ignoranței, fricilor nejustificate și lipsei de cunoaștere a unei minorități care a consimțit sub semnătură să se supună pe post de cobai unui studiu astfel identificat de către înșiși producătorii profitori prin înțepare ai farsei ”Guvid-1984”, s-a ajuns ca majoritatea societății civile să aibă de suferit, trasă în hăul în care au plonjat vaxxinații, după ei potopul.  

Câtă vreme cei de la ”Poli” nu înțeleg că prin poziția adoptată sunt în barca vaxxinaților spălați pe creier, pe care-i acceptă în tribune laolaltă cu cei așa-zis ”testați” cu așa-zise ”rezultate” fie ”pozitive” în ultima jumătate de an, fie ”negative” cu câteva zile înaintea jocurilor, nu pot înțelege și nedreptățile pe care le comit implicit prin obediență față de ”sistem” pe seama unor iubitori ai sportului dintre cei bine și foarte bine informați din majoritatea conștientă, așadar nevaxxinați ori fără a se fi lăsat așa-zis ”testați”.

Asta-i marea problemă pe care ar trebui s-o rezolve cât mai grabnic Politehnica, în loc să dea bine și ”corect politic” sub masca bunelor intenții. E timp și pentru inițiative de sensibilizare, dar pe când sensibilizarea la tragedia umană în derulare sub ochii noștri dat fiind adoptarea celor mai greșite căi și cărări, turme mânate spre îmbolnăvire!? Grav când unii nici măcar nu știu că nu știu ceea ce ar trebui să știe. Și le-ar fi la îndemână la doar un click sau două distanță.

Se intră în ceasul al XIII-lea iar ”Poli” doarme pe ea, tot mai departe de ”spiritul Timișoarei”. 

Rezultatele etapei a șaptea în Liga 2 și programul celei de-a opta, pe coloana clasamentelor la zi.

 

 

       

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 × = cincizeci patru

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: