Politehnica revine pe căi victorioase

”Violetele” Timișoarei au câștigat acasă duminică la matineu întâlnirea directă din Banat din sezonul regulat al Ligii 1 de fotbal feminin, Anda Jivan înscriind de două ori până la pauza meciului jucat în cadrul etapei a VII-a cu ACS Banat Girls pe ”Știința”.

Politehnica, a doua clasată după trecerea de mijlocul turului în sezonul regulat, a fructificat încă din prima repriză avantajul terenului propriu în prima dintre cele două apariții consecutive acasă în campionat, următoarea fiind cu Fair-Play Joc Cinstit.

Învinse cu 2-0 sâmbăta trecută la Cluj în duelul fruntașelor, alb-violetele s-au impus astăzi cu același scor, după ce Mirel Albon a abordat meciul cu 11-le Câmpean – Meluță – cpt., Bratu, Codrescu, Roșie, Sucilă, Kurja, Mirea, Jivan, Araujo, Roșu, în vreme ce Roșu – Ancăș, Grigore, Dincă-Vuia și Șodincă au început partida pe banca de rezerve.

Vizitatoarele de la Banat Girls cedau la 4 goluri diferență în deplasări anterioare din noul campionat, cu 5-1 în august la Carmen București 1937 și 4-0 la clujence la mijlocul lunii acesteia, o deplasare câștigând-o cu 0-10 la Galați. 

Acasă, succese la zero pentru bănățence, pe ”Comunalul” din Comloșu Mare, cu 5-0 cu CSM Alexandria iar ceva mai recent cu 4-0 (1-0) cu Piroș Security Arad.

Cât despre poliste, vor încheia luna noiembrie cu ultima apariție acasă în actualul sezon regulat, cu CSM Alexandria în data de 27, cele două deplasări rămase în program fiind în secuime, la nou-promovata Csikszereda în antepenultima etapă iar la Odorheiu Secuiesc în chiar ultima, pe 4 decembrie, zi aniversară a fotbalului studențesc timișorean.

Rezultatele etapei a 7-a și programul viitor, pe coloana clasamentelor secțiunii Fotbal.

 

Acest articol a fost publicat în Feminin, Fotbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− unu = 2

 


Ultimele articole din categoria Feminin: