Popan: ACS Poli – UTA Bătrâna Doamnă 1-0, în „Liga Elitelor” U19 – Vest

ACS Poli Timişoara a câştigat astăzi de la ora 12 pentru a doua oară la rând acasă, pe „Colterm”, şi tot la zero, dispunând în etapa a V-a a Ligii Elitelor U19 – Vest de arădenii de la ACS UTA Bătrâna Doamnă, cu 1-0, prin reuşita lui Narcis Popan, în minutul 88, la capătul unei acţiuni individuale.

acs-poli-timisoara

Învinsă în primele două apariţii ale noului sezon, atât în fieful lui ACS FC Ardealul, cu 7-1, cât şi acasă, 2-3 cu FC Viitorul Mihai Georgescu, formaţia antrenată de Cristian Contescu s-a încadrat însă din etapa a treia şi pe căi victorioase, dispunând cu 5-0 de Gaz Metan Mediaş, iar remiza înregistrată weekend-ul trecut la Craiova, 2-2, a preschimbat-o astăzi într-o victorie, pe ultima sută de metri.

Fără Kokora şi Dincă, ambii accidentaţi, gruparea timişoreană s-a impus în cele din urmă în alcătuirea Rusu – Hăruţ, Sturz, Jivcovici, Sporin – Pop (Gîju), Codrean (Popa), Bîrnoi, Popan, Vîlceanu (Istrate) şi Golda (Dănilă), pe bancă rămânând doar portarul Contra.

ACS Poli are acum bilanţul 5 2 1 2 11-12 7 puncte, aflându-se înaintea duelului local cu LPS Banatul, pe terenul acesteia, sâmbătă 3 octombrie de la ora 12. „Banatul” a rămas ultima în Liga Elitelor U19 – Vest, şi unica fără victorie după 5 etape, cu un punct şi golaveraj 5-23, în urma eşecului cu 8-1, suferit ieri la Cluj.

*

ACS Poli a învins de la ora 14 şi în Liga Elitelor U17 – Vest, elevii lui Robert Fruşa impunându-se cu 2-0 prin golurile înscrise după pauză de Strein în minutul 43 şi Dumitru în minutul 73, cu o execuţie splendidă, vole de la 20 de metri cu stângul, sub bară, imediat după transversala ochită de Strein.

Garnitura de U17 a beneficiat şi de serviciile lui Andreici, care se pregăteşte cu echipa de juniori A din club, la final antrenorul Robert Fruşa declarându-se mulţumit de aportul în creştere al elevilor săi: „Un meci de uzură, cu o primă repriză în care am dominat foarte clar, iar în cea de-a doua am înscris repede, ceea ce ne-a ajutat să dominăm, ei contracarând doar prin şarje sporadice”.

De notat şi că timişorenii au abordat meciul secund al cuplajului de pe „Colterm” cu 5 juniori din generaţia 2000, arădenii axându-se în schimb cu predilecţie pe cei de 1999.

ACS Poli: Contra – Ciurescu (75, Fedor), Cochinţu, Găvruţă, Demenescu – Strein, Firan, Dumitru (73, Sevici), Andreici (74, Albuşel – ieri a împlinit 15 ani), Corjescu (60, Costinaş) – Stanciu (65, Ursu).

Pe bancă: Ureche, Şchiopu.

Indisponibil, Sîrbu, care se află în convalescenţă până în iarnă, după ce abia i-a fost înlăturat ghipsul şi intră în recuperare.

Echipa U17 a timişorenilor va juca şi miercuri, restanţa cu Centrul de Excelenţă Târgu Mureş. „Îi felicit pe băieţi pentru jocul de azi şi sper să mai adăugăm alte 3 puncte!”, a conchis Fruşa.

*

antet

 

O victorie şi o remiză pentru echipele de la LPS Banatul Timişoara care au găzduit astăzi meciuri acasă în Campionatul Naţional FRF.

La juniori A, elevii antrenaţi de Florin Filip au câştigat cu 3-0 (3-0) în dauna lui CFR Simeria, într-un meci disputat de la ora 12 în Seria 5, timişorenii desprinzându-se prin două autogoluri consemnate în minutele 18 şi 33, după care Mărgan a marcat chiar înaintea fluierului de la finele primei reprize.

LPS Banatul: Vicar – Greu, Bura-Coţ, Ţenche, Buzan, Neamţu, Maier, Dan, Laslo, Mărgan, Copoeru.

Au mai jucat: Ţurcaş, Nicorici, Vlădică, Tismănaru.

Pe bancă: Hotca, Imbrescu.

Remiză pentru LPS Banatul la juniori B, tot cu clubul hunedorean, 2-2 (1-1), Bonda răsturnând scorul cu câte un gol în fiecare parte, doar că oaspeţii din Simeria au egalat pe final.

„S-a văzut că la noi a jucat generaţia de 2000 iar la oaspeţi cei de 1999, căci ne-au dominat pe final”, a explicat antrenorul Sorin Badea, care a aliniat acelaşi 11 ca în etapa precedentă, apelând şi la aceleaşi schimbări.

Echipa de juniori B a „Banatului” va sta etapa viitoare, după care va întâlni Tricolor 11, formaţie a Centrului de Excelenţă Timişoara.

 

 

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: