Popan egalează de două ori până la pauză, Oprea aduce victoria în partea a doua: ACS Poli II, 3-2 la Horia cu Gloria Cermei

Încă un meci amical jucat de ”satelit” în condiții de deplasare, încă o victorie pentru echipa a doua a prim-divizionarei de pe ”Dan Păltinișanu”, de această dată în județul învecinat la nord: CS Gloria Lunca Teuz Cermei – ACS Poli II 2-3 (2-2).

ACS Poli II, în pregătirile de vară

O lună de zile le mai despart pe divizionarele C de debutul în ediția 2017-2018 iar două dintre grupările din Seria a IV-a a Ligii 3 s-au întâlnit astăzi ca parte a programului de pregătire înaintea celui de-al doilea sezon pe care îl vor derula la nivelul eșalonului terț, după ce în campania precedentă formația nou-promovată arădeană a încheiat pe locul 8 din 14 competitoare iar ”satelitul” timișorean cu două poziții mai jos și un punct mai puțin decât CS Gloria, deși cu o victorie în plus față de cei din Cermei.

Chiar dacă partida ar fi trebuit să se joace la Timişoara, colegele de întrecere au căzut în cele din urmă de acord ca echipa secundă a trupei din Liga 1 să efectueze deplasarea în Arad, la Horia, unde, de la ora 11, s-a derulat întâlnirea pregătitoare încheiată cu victoria sportivilor pregătiţi din această vară de Sorin Bălu, ex-asistent al lui Ionuț Popa la supraviețuitoarea în prima divizie.

ACS Poli II a câștigat cu 2-3, chiar dacă a fost condusă de două ori până la pauză, egalând însă de fiecare dată în primele 45 de minute.

Pop și-a înscris un autogol în minutul 15 iar CS Gloria a preluat din nou conducerea și în minutul 32, dintr-o lovitură de la 11 metri, dar Narcis Popan a replicat în contul vizitatorilor atât în minutul 19 cât și în minutul 40.

În partea a doua, Lucian Oprea a marcat golul victoriei timișorene în minutul 61, când ACS Poli II a preluat în premieră conducerea.

Antrenorul Sorin Bălu a folosit 11-le de start Contra – Haruţ, Sturz, Podină, Murariu, Sporin, Oprea, Pop, Popan, Buia şi Pădurariu, după care, în mitanul secund, au mai jucat și Trifon, Cochinţu, Lazăr, Codrean, Livan, Andreici, Dincă şi Totic.

Următorul meci pentru timişoreni este programat sâmbătă 29 iulie, la Ghiroda, de la ora 10.

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 8 = saisprezece

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: