Popovici egalează, Ripensia revine neînvinsă din Turcia: două succese, 3 remize. Nici un gol primit după pauză în cele 5 jocuri

Roșu-galbenii timișoreni au izbutit astăzi și pentru cel de-al patrulea meci consecutiv să câștige repriza a II-a a partidelor amicale disputate de vineri, și încă fără a primi nici un gol, caz valabil pentru toate cele 5 întâlniri ale stagiului de pregătire și jocuri din Turcia. În ultima apariție în Antalya, o egalare în ultimul sfert de oră… Ripensia Timişoara – FK Shkupi Skopje (din Liga 1 în Macedonia) 1-1 (0-1).

O serie de meciuri începută miercurea trecută în Asia cu o remiză albă s-a încheiat astăzi pentru Ripensia printr-o remiză cu goluri, 1-1, rezultat înregistrat și duminică în compania craiovenilor din Liga 3. În succesiune, alternanță a scorurilor de egalitate cu a victoriilor cu două goluri marcate, 0-0, 2-0 (0-0), 1-1 (0-1), 2-1 (1-1), 1-1 (0-1). Cu alte cuvinte, bănățenii n-au încasat nici un gol în repriza a II-a a celor 5 întâlniri avute în Antalya, în ultimele patru partide tranșând partea secundă cu minimum 1-0, dar și 2-0. 

Chiar dacă au dominat prima repriză, în minutul 24 Vlad Chera nimerind bara din dreapta a porţii adverse printr-un şut de la 13 metri lateral stânga, timișorenii au primit gol cu două minute înainte de pauză: 0-1.

La reluare, un jucător macedonean a fost eliminat pentru un fault tare asupra lui Chera, dar cu drept de înlocuire, precum înţelegerii avute înainte de meci. 

Ocaziile românilor au persistat iar golul a plutit în aer, căzând în minutul 78, la o centrare perfectă a lui Adrian Lungu, fructificată de Alexandru Popovici din faţa porţii, cu pieptul. 

Antrenorii Alexandru Pelici (principal), Călin Mada şi Iulian Muntean (secunzi) au folosit următorii jucători: Moldovan (min. 78, Dobre) – A. Macrițchii (min. 80, Gavrilă), Tînc (min. 80, Țieranu), Apro (min. 80, Hecsko), Lungu (min. 80, Monea) – Călin (min. 78, Stoi), V. Macrițchii (min. 80, Burdeț) – Neagu (min. 57, Tudorache), Urvantev (min. 80, Sîrbu), Chera (min. 70, Vasluian) – Popovici (min. 80, Golda).

Ripensia se întoarce vineri acasă. Returul va fi reluat peste două săptămâni, timișorenii urmând a primi în etapa a XXII-a vizita bucureștenilor de la Metaloglobus. Ultimele rezultate ale Ligii 2 din 2019 și programul primei runde din 2020, pe coloana clasamentelor. Dar roșu-galbenii nu și-au încheiat seria amicalelor…

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 2 = noua

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: