Portavoce, tobă, „Zi cu soare…”: de-acum cu gîndul la „U” Cluj

Primul hop a fost trecut cu bine dar încă de joi de la ora 18, după succesul cu 2-0 repurtat în dauna gazdelor zonalului juniorilor B, alb-violeţii erau deja cu gândul la meciul de mîine, sîmbătă 12 mai, de la ora 16. Dacă pentru juniorii A decisivul cu „U” Cluj a venit abia în cel de-al treilea joc al patrulaterului, 2-0 miercuri, în schimb pentru tinerii pregătiţi de Cristian Contescu se prefigurează un „care pe care” încă din week-end. Iar apoi luni dimineaţă Pandurii…

Vizionând partida dintre junii din Cluj și cei din Târgu Jiu, disputată joi seară, după stingerea euforiei din primul joc al cuplajului, în care băieții alb-violeţi au îngenuncheat Alba Iulia chiar sub Cetatea Marii Uniri, mărturisesc că sâmbătă ne așteaptă o partidă destul de dificilă. Dar, aşa cum remarca delegatul timișorean – inconfundabilul Sandu Dumitrașcu – ”nici un joc nu seamănă cu altul”, fiecare component din trupa profesorului Cristian Contescu avînd obligația de a da absolut totul pentru a fructifica şansa de a accede în etapa superioară a competiției, între cele mai bune 4 din ţară…

Poli la Alba Iulia, în 10 mai 2012, înaintea debutului cu 2-0 la zonalul de juniori B

Revenind la partida din debutul turneului, trebuie să precizez că în Stadionul Cetate, pe toată durata meciului, s-a auzit imnul vechi al Politehnicii Timișoara… ”Zi cu soare, fără soare, noi la Poli toţi venim / Să vedem meciul cel mare, vocile să le unim…” Autorul acestui gest deosebit este nimeni altul decât fratele juniorului Kiss – component al Politehnicii dar născut pe meleagurile Ardealului. ”Procedura” de redare a respectivului cântec a fost prin conectarea la telefonul mobil a unei portavoci! Frumos, foarte frumos. Apoi, rămânând la capitolul încurajări, în tribuna din Alba și-au făcut apariția neamurile lui Mihai Scheau, și el originar din Alba, care au adus cu dumnealor și o tobă. Atmosfera a fost una minunată, mai cu seamă că timișorenii au reușit cucerirea celor patru puncte. Dincolo de aceste aspecte trebuie menționat fair-play-ul gazdelor, care s-au manifestat decent și apreciind valoarea celor două combatante într-un mod corect. Suntem în focuri, băieții sunt în zi liberă și toate gândurile sunt îndreptate către ziua de sâmbătă, 12 mai 2012. Mult succes!

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Portavoce, tobă, „Zi cu soare…”: de-acum cu gîndul la „U” Cluj

  1. Aqwilla-Violla spune:

    Sa nu uitam TOTUSI, ca Barbut(acest miniGigel Bucur…) a fost achizitionat in iarna, ca dovada ca clubul POLI are ,T OTUSI preocupari multiple, chiar daca habarnistii din politica si presa, nu stiu de ele! Bafta baieti! POLI = UNICA ! Dar, in primul rand JUCATI PENTRU VOI !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 + = cincisprezece

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: