Poți vedea aici toate informațiile despre meciurile care contează

Sporttim (1)Ca orice microbist care se respectă, pariez din când în când. Țin această „îndeletnicire” la nivel de hobby. Nu trebuie să pun mize mari care să trăiesc meciurile la intensitate maximă.

Statistici care te ajută să câștigi

Dacă ești ca mine, știi cât de important este să ai statistici complete despre partidele pe care joci. Poți vedea aici aceste statistici, plus alte câteva informații care îți fac „viața” mai ușoară.

Chiar dacă pariez live, nu neglijez niciodată etapa pregătirii pre-meci a pariului. În această fază sunt indispensabile informațiile despre care vorbeam. Tu cum alegi meciurile pe care pariezi? Pornesc de la ideea că joci în primul rând pe competiții pe care le cunoști foarte bine.

Cele mai populare ligi

Potrivit celor care analizează industria de profil din România, pariorii din țara noastră au câteva campionate preferate. Pe primul loc, firesc, se află Liga I. Apoi urmează: Premier League, La Liga, Serie A, Ligue 1, Eredivisie, Jupiler Pro League, Liga Sagres, Super Lig, Premier League scoțiană.

Eu mă uit mai întâi pe programul etapei următoare. Iau fiecare meci în parte și analizez mai întâi clasamentul general. Aleg câteva întâlniri care par a fi dezechilibrate, dar evit din start meciurile dintre echipa de pe primul loc și „lanterna roșie”.

Forma generală, de acasă, din deplasare

498499275LG00005_Manchester

Următorul criteriu este forma, adică rezultatele înregistrate de echipe în ultimele cinci partide. Nu este înțelept să pariezi contra unor formații care au cinci victorii la rând, nu? Sunt importante și bilanțurile meciurilor jucate acasă de echipa gazdă și, respectiv, în deplasare de echipa oaspete. Aceste bilanțuri se traduc prin procente ale victoriilor, egaluri și înfrângerilor.

Dacă întâlnirea este echilibrată și ți se pare riscant să pariezi pe rezultat, e recomandabil să joci pe număr de goluri. Din statistică se pot trage concluzii foarte utile, pentru că vezi unde se poziționează echipele ca medie de goluri marcate, pe scala peste 0,5 – peste 4,5.

Tipuri de pariuri pe goluri

Într-o confruntare între două formații care au un procentaj bun de meciuri de „over 2,5” sunt șanse mari să se înscrie cel puțin trei goluri. Urmărește ultimele rezultate. Dacă ambele echipe „obișnuiesc” să înscrie și să primească gol, un pariu de tipul „ambele marchează” este cel mai potrivit și cu siguranță va avea o cotă decentă.

La prima vedere poate părea o loterie să alegi repriza în care se vor înscrie mai multe goluri, nu? Ei bine, nu este așa. Dacă știi să le citești, cifrele te ajută să câștigi. Studiază rubrica „goluri marcate în prima/ a doua repriză”. Dacă în meciurile de până atunci ale celor două combatante s-au înscris 10 goluri până la pauză și 38 după „odihnă”, concluzia este una singură.

Eu joc mai ales pe goluri marcate în prima repriză, acolo unde este cazul. Mai mereu live. Prin minutul 15, dacă nu s-a marcat până atunci, cota pentru „peste 0,5 goluri până la pauză” este foarte ok. Mai sunt 30 de minute, timp berechet pentru ca probabilitatea indicată de statistică să se concretizeze și pe tabela de marcaj.

Media cartonașelor galbene și roșii

Sporttim (1)

Sau poate preferi să pariezi pe număr de cartonașe galbene sau pe eliminări. Nu sunt multe case de pariuri care să îți ofere această posibilitate la competiții precum Liga I, dar există câteva. Pe site-ul indicat la începutul acestui articol există și media cartonașelor galbene/roșii primite de fiecare formație în acea competiție.

Îmi place că sunt scoase în evidență cele mai interesante statistici ale meciurilor care urmează să înceapă, dar și cele mai în formă echipe care au joacă în ziua curentă. Un alt plus important este indicarea partidelor televizate și posturile de televiziune care le transmit. Nu sunt multe site-uri de profil care să ofere această informație, iar eu nu pariez niciodată live pe meciuri pe care nu le văd.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Publicitate și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Fotbal: