Campionatul Municipal Timişoara: etapa a VII-a, inundată astăzi la… mal. Potop!

Cu greu s-a încheiat runda a şaptea a eşalonului şase local, dat fiind ploile căzute astăzi, dar totul e bine când se termină totuşi cu bine.

În linii mari, ASU Politehnica II a fost detronată la golaveraj din fruntea Seriei I a „Municipalului”, de Electrica, în urma înfrângerii suferite acasă cu Bobda, iar în Seria a II-a, cu un meci mai mult disputat, Chişoda este în continuare lider, după victoria obţinută acasă în dauna celor de la Agronomia…

Seria I

Prima înfrângere a fostului lider ASU Politehnica II, pe teren propriu, 3-4, în faţa celor de la Avântul Bobda, care, cu această victorie, alcătuiesc singura echipă neînvinsă în această serie. Pentru învinşi au marcat Ionuţ  Vucea, în minutul 5, Claudiu Lazăr (min. 20) şi Alexandru Rus (min. 66), pentru învingători înscriind Bela Leleczi (min. 29), Lucian Ignea (min. 32) şi Sergiu Buda, în minutele 78 şi 90.

De menţionat că ambele formaţii au ratat câte o lovitură de la 11 metri, prin Codrea şi Ignea.

În frunte a trecut în schimb Electrica, la golaveraj, după victoria clară în faţa celor de la Avicola. 7-0, prin golurile marcate de Pavel Olărescu, de 3 ori, Răzvan Ardelean, cu două reuşite, Daniel Baban şi Beniamin Pătru. Tot în această serie, de notat succesul conturat de ACS United, 5-1 în deplasare cu Luceafărul.

Seria a II-a

Liderul FC Chişoda, care are un meci în plus faţă de ocupanta locului secund, a reuşit o victorie pe teren propriu în faţa celor de la ASU Agronomia, cu 6-3, prin golurile marcate de Răzvan Burghela, Alin Stanciu, Ciprian Gherman şi Daniel Sas, cu două reuşite, respectiv Rareş Cula (2) şi Adrian Stănescu.

O victorie categorică a obţinut trupa lui Ghiţă Muntean în faţa celor de la Sârbianca, scor 5-0, prin golurile marcate de Viorel Formagiu, Nicu Muntean, Bogdan Gogă, Florin Pârvu şi Mircea Gogă.

Una caldă, alta rece pentru Timişul Albina. După ce a pierdut în etapa trecută acasă, în faţa liderului Chişoda, acum i-a surâs victoria, obţinută în deplasare cu Parţa II, rezultat 6-4.

Săptămâna viitoare începe maratonul pentru studenţii lui Cicerone Manolache, ASU Agronomia având programate trei meciuri în cinci zile, după cum urmează: luni cu Albina, miercuri cu Parţa II şi vineri cu Frontiera, toate trei de la ora 16.

*

Electrometal – Ripensia Primavera 2-4 (0-1)

Cu un meci mai puţin disputat şi maxim de puncte obţinute după 7 etape, trupa lui Cosmin Stan a întrecut în deplasare pe Electrometal, administrându-i prima înfrângere, chiar pe propriul teren, într-un joc marcat de ploaia căzută şi bălţile ivite.

Golurile au fost marcate de Bişi, în propria poartă, în minutul 25, Firuţ (min. 60), Berescu (min. 70) şi Uţă (min. 73), pentru trupa pregătită de Tiberiu Butură punctând Manolache, un « eurogol » în minutul 75, şi Orbulescu (min. 85).

La fluierul arbitrului Alexandru Manea au jucat următoarele formaţii…

Electrometal: Dorneanu – Bişi, Homoşdean, Bud, Dandu, Manolache, Lovaczy, Istrate, Liviu, Matiş, Orbulescu.

Au mai intrat Axinie şi Schiopu.

Ripensia Primavera: Muscă – Stoi, Lupulescu, Firuţ, Hozan, Ritter, Nechifor, Stan, Simian, Uţă, Berescu.

Au mai jucat: Radu, A. Luca, Chelbu şi Kiper.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Municipiu și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


doi + = 3

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: