Precaut şi calculat, Uhrin jr. a redus la zero numărul suspendaţilor

Dusan Uhrin jr. a fost vehement în felul în care l-a alertat în minutul 53 pe Andrei Zăgrean să intensifice încălzirea pe care o efectua în spatele băncii de rezerve polistă. Antrenorul ceh şi-a părăsit poziţia în preajma liniei de margine a terenului, ocolind banca sa şi impulsionându-l pe cinşpear să mărească ştrocul, în intenţia de a pregăti introducerea sa în joc.

Zăgrean, alături de Ricketts, Goga şi Curtean, se încălzea încă de la pauză, iar în minutul 60, deci după alte şapte minute, l-a substituit într-adevăr pe Nikolic, care a părut confuz, indecis în paşii săi prin preajma careului Unirii. Iar peste alte 16 minute Zăgrean a majorat diferenţa, 3-1, Uhrin jr. repetând astfel figura din meciul cu FC Braşov, când la puţin timp după ce introducea în teren o rezervă, pe Zicu, golgeterul era implicat în reuşita de 2-0… A fost al patrulea gol în şapte jocuri pentru Zăgrean, respectiv al doilea pe teren propriu.

Dusan Uhrin jr., recunoscând povara obligativităţii de a învinge contra codaşei Unirea, pentru a rămâne în plasa Oţelului, a mărturisit că „meciul următor va decide în proporţie de 90% cine va fi campioană. Am încercat să reducem numărul de suspendaţi pentru etapa viitoare, Alexa a avut interdicţie să intre dur, iar Sepsi şi Bourceanu au fost menajaţi. Puteam înscrie mai multe goluri şi de fapt le-am marcat pe toate 4. Galaţi are o echipă bună iar noi suntem singuri şi trebuie să fim pregătiţi. La Galaţi vor intra cei mai în formă jucători şi vom fi foarte ofensivi”, cehul adăugând că derbyul de duminică va fi cel mai important al carierei sale. Va absolvi marele examen pe care îl are în faţă, spre finele unui retur în care a acumulat 29 de puncte, din 8 succese şi 5 remize, golaveraj 28-12, cu o medie de fix două goluri marcate pe meci?

Marian Pană, antrenorul Unirii Urziceni, a spus la final: „A fost un început de meci greu pentru noi dar apoi am jucat un fotbal bun şi am ratat o ocazie mare prin Rusescu. Am reuşit şi să marcăm. La un moment dat am dat senzaţia că putem presa şi să egalăm. Mă bucur pentru băieţi, au arătat că pot să joace fotbal deschis. A câştigat echipa mai bună şi îi felicit. Poli a jucat bine la început, a ratat foarte mult, dar când joci cu o echipă ca şi retrogradată şi ajungi în situaţia să te expui, e periculos şi s-au expus mult în meciul cu noi. Sincer, m-a surprins neplăcut jocul timişorenilor, şi cred că o echipă mai bună i-ar fi învins. Fiecare joc e deschis, aţi văzut că nici o echipă nu reuşeşte să se desprindă. E stres mare pentru Poli, se vede asta şi în exprimarea jucătorilor, dar depinde numai de ei, dacă au şansă la următorul meci, pot fi campioni. Dacă Ghionea nu reuşea deposedarea la Rusescu, la acea fază în careu, în repriza a doua, ar fi fost eliminare şi penalty şi poate am fi putut învinge”

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 3 = douazeci sapte

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: