Pregătiri, pregătiri… Autoliv Lugoj, Steaua Roșie Variaș, Solventul Timișoara

O radiografie a pregătirilor de iarnă în cazul a trei cluburi din Campionatul Judeţean Timiș, liga a V-a…

Autoliv Lugoj

Autoliv Lugoj

 

 

Autoliv Lugoj, promovată în Seria a III-a a eșalonului cinci, a demarat antrenamentele în data de 1 februarie, cu câte o sesiune de pregătire şi un joc amical pe săptămână, cu acelaşi antrenor pe banca tehnică, Florin Grozoni.

Cu două plecări, și anume Denis Gruneanţu, la Vulturii, şi Călin Petrişor, cu o destinaţie necunoscută, Autoliv s-a întărit cu Cosmin Ripan, de la Progresul Racoviţa, şi Valentin Mitrache (Avîntul Chzătău).

Lotul de jucători a rămas în mare proporţie același, având următoarea componenţă: (portari) Marian Popa şi Cristian Țonea; (fundaşi) Adrian Paulescu, Gheorghe Ilcău, Ioan Șonda, Mircea Popa, Sabin Pojoga, Valentin Coțolan, Andrei Medelean, Sergiu Logofatu; (mijlocaşi) Emanuel Stănilă – căpitanul echipei, Petre Mircea, David Szabo, Corado Roșu, Florin Grozoni, Cătălin Vlaicu, Alexandru Turtă; (atacanţi) Ionuț Schwartzkopf și Ovidiu Moruz.

Autoliv a disputat un meci amical cu Voința Lugoj, la Jabăr, pe care a întrecut-o cu 4-0 (1-0), marcatori fiind Ionuț Schwartzkopf, de două ori, Cătălin Vlaicu și Emanuel Stănilă.

Programul jocurilor amicale pe care le va disputa până la startul returului include meciuri cu Voința Iosifalău, AS Boldur, Atletico Gavojdia, Voința Gruni și Viitorul Pietroasa, obiectivul echipei rămânând clasarea în primele 7 grupări la sfârşitul campionatului.

***

Steaua Roşie Variaş (Seria I)

Echipa din Variaş a început pregătirile tot pe 1 februarie, în localitate, cu un lot de jucători mai restrâns faţă de prima jumătate a campionatului, dar cu acelaşi antrenor-jucător, Ghiţă Marişescu, care beneficiază de următoarea componență: Tiberiu Munteanu şi Giovani Drăghia (portari); Mihai Murariu, Florin Văcărescu, Ghiţă Marişescu (antrenor-jucător), Florin Marincu, Cătălin Călugăru, Casian Mircea, Florin Borza (fundaşi); Emanuel Bâlc, Andrei Moscalu, Samuel Forghici, Valentin Duma, Radu Lazea (mijlocaşi); Emeric Zuh, Alin Gârz (golgeterul echipei, cu 23 goluri), Radu Adrian şi Raul Gălăţan (atacanţi).

Au plecat: Silviu Timoce (Germania), Levente Gagy, Clej Adrian, Alin Zurbagiu, Alexandru Kovacs şi Sorin Robotin.

Varias

 

 

A revenit la echipă Lucian Ţigănaş și se duc tratative pentru aducerea a nu mai puţin de 4-5 jucători experimentaţi, pentru ca obiectivul propus să fie îndeplinit, și anume promovarea în eşalonul superior, după cum ne-a mărturisit organizatorul de competiţii Sidor Timoce.

A disputat două jocuri amicale, primul, pierdut în faţa celor de liga a IV-a, CS Unirea Sânnicolau Mare, cu 0-4, iar următorul, câștigător în dauna celor de la Gelu , cu 7-1, urmând alte 4 jocuri programate cu Jimbolia, Ghiroda, Vinga şi Voinţa Macea.

***

Solventul Timişoara (Seria a II-a)

Echipa timişoreană a demarat pregătirile pe 29 ianuarie, în localitate, și chiar a participat la ”Cupa de iarnă”, unde a ratat calificarea la mustaţă în faza următoare, fiind întrecută de Voinţa Biled cu 4-1. În schimb, a reuşit o victorie în faţa celor de la AS Carani, cu 3-1.

Solventul Timișoara

Solventul Timișoara

 

 

Cu aceeaşi conducere, compusă din preşedintele Anton Iovan și antrenorii Dan Miron şi Vlad Tecău, Solventul dispune de un lot numeros: Ioan Tănase, Lucian Crişan, Vlad Cristea, Cosmin Milea, Vlad Tecău, Valentin Belmustaţă, Nicolae Iurea, Dan Capbun, Ilie Craiovan, Cristi Bulai, Sergiu Enache, Cosmin Alexa, Constantin Pricop, Claudiu Crudu, Valentin Mena, Zoltan Fulop, Adrian Popa, Daniel Zaharia, Noris Borhoată, Mario Ciurea, Daniel Besnea, Florin Pereţ, Nelu Ciocârlan și Ovidiu Murărescu.

Singurul jucător care nu a răspuns la prima întrunire a lotului este Iulian Tăut. Timișorenii au programat meciuri de verificare cu Luceafărul, Cenei, Dragşina, Seceani şi Bacova, obiectivul echipei fiind clasarea în primele 5 locuri.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte − 3 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: