Prezenţă redusă a delegaţilor din Campionatul Judeţean

În urmă cu două ore s-a încheiat şedinţa cu delegaţii echipelor din liga a V-a, care a avut loc în sala de conferinţe a AJF Timiş, a cărei conducere a rămas mîhnită de prezenţa redusă a conducătorilor cluburilor din Campionatul Judeţean Timiş.

Şedinţa delegaţilor grupărilor din Campionatul Judeţean Timiş, găzduită de AJF miercuri 27 februarie

Dat fiind prezenţa redusă, chiar merită amintiţi cei care au onorat cu prezenţa: profesorii Neguţ şi Brândescu, din partea ASU Politehnica, Orlando Trandu (Giroc), Adrian Ianoşev (Ciacova), Mircea Şchiopu (Progresul Racoviţa), Demirel Anghel (Avântul Chizătău), Florin Trif (Carani), Gheorghe Potra (Tricoul 1 Iunie), Elti Neagoe (AS Nova Mama Mia Becicherecu Mic II), Cristian Olaru (FC Jebel) şi Costel Baci (Giarmata Vii).

Şedinţa a fost deschisă de preşedintele AJF, Dănuţ Laţa, după o aşteptare conformă cu sfertul academic, fără nici un efect însă asupra prezenţei, şi care a mulțumit echipelor care au participat în număr mare la Cupa de iarnă, 28, competiţia derulându-se în condiții bune, fără incidente majore, la fel ca prima parte a campionatului.

Nu au lipsit nici criticile din partea delegaţilor la adresa arbitrajelor, care au lăsat de dorit în tur, cel mai nemulţumit fiind delegatul echipei Avântul Chizătău, Demirel Anghel, care a precizat că nu ar fi deranjat dacă s-ar greşi pentru ambele combatante într-o partidă şi nu doar în favoarea uneia. Profesorul Dănuț Laţa a cerut insistent ca în astfel de cazuri să fie așternute pe hârtie abaterile arbitrilor, pentru a fi luate măsurile ce se impun.

Profesorul Neguț, de la ASU Politehnica, a ținut să mulțumească echipelor din seria în care face parte gruparea alb-violet, pentru primirea echipei sale în deplasările avute. În încheiere a luat cuvântul vicepreședintele AJF Timiş, Florian Mierea, care a mai amintit că regulamentul de organizare ramâne neschimbat, anunţînd şi programul returului, fără etape intermediare.

Dar iată-l… Etapa a XVI-a (16-17 martie); Etapa a XVII-a (23-24 martie); Etapa a XVIII-a (30 martie); Etapa XIX-a (6-7 aprilie); Etapa a XX-a (13-14 aprilie); Etapa XXI-a (20-21 aprilie); Etapa a XXII (27-28 aprilie); Etapa a XXIII-a (4 mai); Etapa a XXIV-a (11-12 mai); Etapa a XXV-a (18-19 mai); Etapa a XXVI-a (25-26 mai); Etapa a XXVII-a (1-2 iunie); Etapa a XXVIII-a (8-9 iunie); Etapa a XXIX-a (15-16 iunie); Etapa a XXX-a (22-23 iunie).

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

3 răspunsuri la Prezenţă redusă a delegaţilor din Campionatul Judeţean

 1. pavel spune:

  ce drecu vor astia de la chizatau !!! nu e de ajuns cit trag albitri cu ei,mai ales acasa la ei.niste gaozari.
  .

 2. florentina spune:

  ….astia de la Chizatau care au acelasi arbitru si in tur in retur acasa …..ei vorbesc……rusine…..rusine…..rusine

 3. ionelas spune:

  pt. Chizatau : voi vorbiti de arbitraje ….cacatiiiiilor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte × = 63

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: