Primii 5 jucători ai NUFC în sezonul 2020/2021

Este posibil ca sezonul să se fi încheiat, dar asta nu înseamnă că nu putem reflecta asupra performanței tuturor. Este firesc ca unii jucători să fi demonstrat rezultate mai pozitive decât alții; asta este frumusețea fotbalului. Poate că îl veți înveseli pe un jucător, poate chiar plasați niște pariuri pe el pe NetBet, doar pentru a-l vedea accidentat chiar la început.

Înainte de a trece peste jucătorii de top, să analizăm mai întâi antrenorul principal al echipei; Stephen Roger Bruce (Steve Bruce). Steve Bruce (59 de ani) a călătorit deja mult în Anglia, cel mai recent în calitate de succesor al lui Jos Luhukay la echipa din divizia a doua Sheffield Wednesday. Acolo a obținut un randament solid în 18 jocuri. Cu toate acestea, alegerea Newcastle a fost puțin surprinzătoare, mai ales că au fost nevoiți să plătească lui Sheffield o taxă de transfer de patru milioane de lire sterline. În percepția celor mai mulți, ar fi existat candidați mai buni care nu ar fi costat un transfer. Trecutul său cu arhi-rivalii AFC Sunderland, de asemenea, nu l-a făcut popular la anexa Newcastle la început. Rămâne de văzut dacă Bruce va fi capabil să răspundă cerințelor crescute ale clubului, care vin cu banii investiți ultima dată. El nu a reușit niciodată să conducă un club în jumătatea superioară a tabelului. În 463 de jocuri din Premier League, el are în medie doar 1,12 puncte pe meci. Adică 43 de puncte într-un sezon de 38 de jocuri.

Destul de mult despre antrenor și tactici, să ne întoarcem la lista noastră. Cel mai puternic jucător din acest sezon a fost, spre surprinderea nimănui, Martin Dubravka. Dubravka este portarul Newcastle United. După 18 zile de meci nu a marcat niciun gol și acum ocupă poziția de marcator 1754 în Premier League. Are o rată de conversie a obiectivelor de 0%. În sezonul 2020/2021, Martin Dubravka a distribuit 0 pase decisive. Aceste statistici îl clasează pe locul 1697. Mai mult, el nu a creat nicio șansă în total. Conform acestor statistici, el se află pe locul 2098. A câștigat în total 7 dueluri de antet și 0 abordări. Portarul a blocat și 0 lovituri. Ca urmare a acestor statistici după 18 zile de joc, el se află pe locul 2403 printre cei mai buni fundași din Premier League.

Ca o secundă puternică și cu doar câteva puncte diferență față de Dubravka, vine Karl Darlow. De asemenea, este un portar, care n-a marcat în 38 de meciuri. În prezent, el este al 2.437-lea cel mai prolific marcator din Premier League. În ceea ce privește loviturile la goluri, el are o rată de conversie de 0. 0 asistențe au fost calculate de Karl Darlow după 38 de zile de meci. Premier League l-a clasat pe locul 2485 pe baza acestor statistici. În plus, el nu a creat niciodată o șansă. Acest lucru îl face să fie cel mai bun jucător 2200 din Premier League. În acest sezon, a câștigat 22 de dueluri aeriene și 1 atac. Nu a mai făcut blocuri suplimentare. În urma acestor statistici, el este clasat pe locul 2256 în Premier League.

Jacob Murphy este al treilea jucător de pe lista noastră. Joacă mijlocaș – poziția corectă. Un total de două goluri a fost marcat de el după 18 zile de meci din sezonul 2020/2021. În Premier League, el este acum golgheterul numărul 790, cu 6,25 rate de conversie din lovituri la poartă. Jacob Murphy are 4 pase decisive după 38 de zile de meci. Aceste statistici îl clasează pe locul 255. De asemenea, a creat un total de 14 șanse. Folosind aceste statistici, el ocupă locul 265. În acest sezon a câștigat în total 11 lovituri de cap și 60 de abordări. Trei împușcături au fost, de asemenea, blocate de el. După 18 zile de joc, aceste statistici arată că este pe locul 753 în clasamentul celor mai buni fundași din Premier League.

Locul al patrulea îl revine lui Allan Saint Maximin. El este Atacant – Stânga central și a înscris de 3 ori după 38 de zile de meci din sezonul 2020/2021. Obiectivele sale îl fac să fie golgheterul 550 din Premier League până acum. Rata de conversie a loviturilor sale în goluri este de 10. Tânărul de 34 de ani are patru pase decisive după 38 de meciuri. În statisticile din Premier League, el este 256. Numărul total de șanse create de el este de 14. Conform statisticilor sale, el se află pe locul 267 în Premier League. Pe lângă câștigarea a nouă dueluri aeriene, a câștigat și 39 de abordări. Nu a mai făcut blocuri suplimentare. După ziua 38, conform acestor statistici, el se află pe locul 1219 în Premier League.

Nu în ultimul rând pe clasamentul nostru este Jamal Lascelles, apărător al echipei – fundaș central. În sezonul 2020/2021, a marcat de două ori după 38 de zile de meci. În prezent, el este numărul 762 în clasamentele punctajelor din Premier League. În ceea ce privește loviturile la goluri, rata sa de conversie este de 22,22. În ciuda celor 38 de zile de meci, Jamaal Lascelles nu a acordat asistență. Premier League îl clasează pe locul 2487 conform acestor statistici. În plus, a creat două șanse. Pe baza acestor statistici, el ocupă locul 1448 în Premier League. Jamaal a câștigat 61 de bătălii aeriene în acest sezon și 44 de abordări. În plus, a făcut 16 blocuri. El se clasează pe numărul 1087 în Premier League conform acestor statistici după ziua 38.

Acest articol a fost publicat în Fotbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua − 1 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: