Programul şi arbitrii etapei a VII-a în D Timiş, golgheterii și suspendările dictate de Comisia de Disciplină

Conform obiceiului, și etapa a VII-a din Divizia D Timiș se dispută tot pe durata a trei zile, începând de mâine, vineri 16 septembrie, cu primele două meciuri, programate de la ora 17.

Până acum, primele 6 runde au înregistrat în ordine bilanțurile 7 victorii ale gazdelor, o remiză și una a oaspeților, cu 29 de goluri pentru amfitrioni, 16 pentru vizitatori și un total de 45, conform cifrelor etapei inaugurale, 4-1-4 (19+22=41 goluri) pentru runda a doua, 5-2-2 (30+16=46) în etapa a treia, 5-0-4 (13+14=27) în runda a patra, 5-0-4 (27+19=46) în etapa a V-a și tot 5-0-4 (24+17=41 de goluri) în runda precedentă, întregul la zi fiind de 31 de succese în contul gazdelor, numai 4 remize și 19 triumfuri ale oaspeților, iar la goluri 142+104=246 de goluri înscrise, cu o medie de 41 pe etapă respectiv 4,5 pe joc.

Dar ce urmează?

Vineri…

Voinţa Biled – ACF Băban Marcel Jimbolia va fi arbitrat de Cosmin Ripan la centru, ajutat la cele două linii de Corado Roşu şi Claudiu Stanciu, iar cei doi observatori sunt Ioan Franţ şi Tiberiu Olteanu.

Pobeda Dudeștii Vechi – Unirea Sânnicolau Mare, arbitrat de Răzvan Drăgoi, cu asistenții Alin Botaş respectiv Bogdan Gheorgheoiu, iar observatori sunt Zaharie Ciev şi Gabi Stoicovici.

Sâmbătă 17 septembrie, de la ora 11, au fost programate alte două jocuri:

Cocoşul Orţişoara – ACS Voinţa Maşloc, cu arbitrii Alexandru Manea – la centru  asistat la margine de Alexandru Ghiurcan şi Daniel Paşca, observatori fiind Valentin Igna şi Iosif Mânecan.

ACS Dumbrăviţa – Timişul Şag, la care arbitrează Daniel Neagoe, cu cei doi tuşieri, Nicolae Chiţiou şi Patrik Sandu, cei doi observatori fiind Iulian Spătaru şi Traian Dejeu.

Tot sâmbătă, dar de la ora 17, alte două meciuri: Avântul Periam – Progresul Gătaia, cu arbitrii Daniel Vărzan – Horaţiu Lotrean şi Marius Talpoş, respectiv observatorii Aurel Bobu şi Paia Pecarov; Unirea Banloc – Arsenal Flacăra Făget cu Claudiu Gaitin la centru iar la cele două margini Andrei Martinovici respectiv Bogdan Otiman, observatori fiind Daniel Ionescu şi Alexandru Onaca.

Duminică 18 septembrie, un singur meci de la ora 11, CSM II Lugoj – AS Peciu Nou, arbitrat la centru de Costel Dobrişan, ajutat la cele două linii de Cristian Pleşa respectiv Alexandru Filip, cei doi observatori fiind Cornel Avram şi Gheorghe Ilici.

Iar de la ora 17 ultimele două jocuri ale etapei:

Progresul 1906 Ciacova – AS Murani, central Cătălin Botaş, asistat la margine de Raul Ghiciulescu respectiv Bogdan Chiorpec, iar observatori Cornel Făniţă şi Daniel Iovan.

AS Seceani – ACS Ghiroda, cu cei cinci oficiali, la centru Eugen Gheorgheoiu asistat la cele două linii de Petre Gaşpar şi Ioan Olariu, iar observatori Nicolae Grigorescu şi Nicolae Istrat.

+

În ierarhia golgheterilor, după şase etape, rămâne în continuare lider cu 8 goluri Alexandru Apostol, de la Arsenal Flacăra Făget;

7 goluri… Flavius Tulcan (Periam) şi Florin Bolgea (Făget);

6 goluri… Alexandru Radovan (Orţişoara), Emanuel Pătraşcu şi Alexandru Baranyi (ambii ACS Ghiroda), Sebastian Lobonea (Pobeda Dudeştii Vechi), Denis Vînătu (CSM II Lugoj) şi Ioan Pîrjol (Murani);

5 goluri… Raul Costescu (Murani) şi Andrei Cărpinişan (Unirea Sânnicolau Mare);

4 goluri… Ionuţ Ologu (Periam), Raul Iţu (Banloc), Dragan Paulevici (Biled), Silviu Bălace (Dumbrăviţa), Cornel Mihalache (Biled) și Florin Dochiţa (Ghiroda).

+

Comisia de Disciplină a AJF Timiș sancționează

Ieri de la ora 16, la sediul AJF Timiș, Comisia de Disciplină a ligii a IV-a a sancţionat jucătorii eliminaţi în etapa care a trecut, după cum urmează:

– Cristian Tăbăcaru (Progresul Gătaia), cu cartonaș roșu la meciul disputat acasă cu AS Seceani și care la sfârşitul meciului a adus injurii arbitrului, a fost suspendat pentru această atitudine nesportivă cu 4 etape şi 100 de lei amendă;

– Dragan Paulevici (Voința Biled), care a văzut al doilea cartonaş galben și s-a ridicat şi l-a călcat pe picior pe arbitrul Brădău, a primit aceeaşi sancţiune.

Au mai fost suspendaţi 4 jucători pentru o etapă, pentru cumul de cartonaşe galbene.

Contestaţia depusă de delegatul echipei din Biled, Nicu Bogdan, nu a fost fondată în ceea ce privește dimensiunile terenului de joc din Giarmata Vii, şi în consecință nu s-a luat în considerare.

* Programul rundei, clasamentul și țintarul etapei a VIII-a, de săptămâna viitoare, pe coloana dreaptă.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: