Progresul Ciacova și AS Seceani, punctele în deplasare ale oaspeților

Formațiile gazdă au dominat cea de-a doua rundă a returului în liga a IV-a timișeană, cu două excepții, la Făget și Parța, unde AS Seceani respectiv Progresul Ciacova s-au impus la două goluri diferență în etapa a XIX-a din Divizia D Timiș. Reuniune al cărei bilanț este 6 0 2 16-6. Clasamentul și programul viitor, pe coloana datelor tehnice, rezultatele și marcatorii – mai jos.

Cea de-a doua rundă a sezonului de primăvară a fost inaugurată vineri prin meciurile din vestul judeţului, câştigate de gazde fără a primi gol, exemplu preluat ulterior pe parcursul etapei de alte trei formații organizatoare. Așadar, mai mult de jumătate din partide au fost tranșate la zero de gazde…

Pobeda Dudeştii Vechi – AS Peciu Nou 3-0 (1-0)

”Bulgarii” au deschis scorul în minutul 35, prin Fabian Novac, din lovitură de la 11 metri. În mitanul secund, acelaşi jucător a mai reuşit alte două goluri, în minutele 58 şi 72. Iar cu acest hat-trick, Novac a ajuns la ”borna” 10 goluri marcate în acest campionat.

CS Unirea Sânnicolau Mare – Unirea Tomnatic 1-0 (0-0)

Unicul gol al meciului a fost marcat de Daniel Galea în minutul 54.

Runda a continuat sâmbătă, la matineu…

AS Fortuna Becicherec – ACS Voinţa Maşloc 4-0 (1-0)

Disputat de la ora 11, meciul a fost controlat de liderul campionatului, care a luat distanţă după victoria la scor în dauna celor de la Voinţa. Trupa lui Vasile Luţă s-a detaşat după pauză. Cele patru goluri au fost marcate de Ifeany Anagor (min. 23), Costel Zurbagiu (min. 55), Daniel Dragu (min. 65 – din lovitură de la 11 metri) şi Deian Pecarov (min. 75).

Iar sâmbătă de la ora 15 s-au jucat alte două meciuri…

Avântul Periam – AS FC Bazoşu Vechi 2-0 (0-0)

Cele două goluri pentru gazde au fost marcate după pauză, primul din lovitură de la 11 metri, transformată de Robert Artimon în minutul 61, zece minute mai târziu Ionuţ Ologu dublând avantajul pentru echipa sa.

CSO Făget – AS Seceani 1-3 (1-2)

Făgeţenii au reuşit să egaleze în minutul 25, prin reuşita lui Cristian Sîrbu, după ce antrenorul-jucător al oaspeților, Adrian Bungău, a deschis scorul. Din nou, acelaşi Bungău a transformat o lovitură de la 11 metri în minutul 32, ca apoi Eduard Codrean să stabilească rezultatul final cu 15 minute înainte de fluierul final.

CSC Dudeştii Noi – CS Cocoşul Orţişoara 1-0 (1-0)

Meciul s-a jucat duminică de la ora 11, iar trupa lui Vali Miculescu a reuşit să învingă la limită prin golul marcat de Alexandru Florea în minutul 19. Iar în minutul 60 își putea dubla avantajul, dar mingea şutată de Vlad Slabu din careul mare a nimerit stâlpul porţii.

Ultimele două meciuri ale etapei s-au jucat duminică de la ora 15…

ACS Carani – Timişul Şag 4-1 (2-1)

Gazdele au reuşit o victorie la scor prin golurile reuşite de Dumitru Schinteie în minutele 30 şi 85, Sebastian Bura-Koț (min. 35) şi Marius Postolache (min. 56), pentru vizitatori Bogdan Moroşanu reducând din diferenţă până la pauză, cu un minut înainte de pauză.

CS Flacăra Parţa – Progresul 1906 Ciacova 0-2 (0-2)

Ce au luat cei din Parța pe mere în etapa trecută, 0-2 în deplasare la Maşloc, au dat pe pere acasă, cedând în faţa celor de la Progresul cu aceleaşi scor. Pentru trupa lui Cosmin Goia au marcat Aleksandar Radovan (min. 8, din lovitură de la 11 metri) şi Dragoş Cătău (min. 36).

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci + = 8

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: