Progresul, desprinsă până la pauză

Arădenii au avut parte de cea mai facilă misiune cel puțin pe hârtie tocmai la încheierea campionatului Seriei 8 în Liga 3, acasă cu ultima clasată, și s-au desprins deja în prima repriză, asigurându-și cel de-al doilea succes consecutiv la zero pe teren propriu dintr-o serie finală de 3 apariții fără eșec, inclusiv la Chișineu Criș, prin care și-au menținut poziția a patra în C8, în imediata apropiere a podiumului, în urcare cu o poziție față de treapta a 5-a deținută anul trecut în martie la întreruperea ediției după 16 etape, fără a prinde însă și locul 3, dat fiind victoria Dumbrăviței în dauna Crișului: ACS Progresul Pecica – ACS Fortuna Becicherecu Mic 2-0 (2-0).

Gazdele au deschis scorul în minutul 18, din cornerul lui Aldan, Cosmin Saizu înscriind cu capul din 6 metri în dreapta portarului Toroc. Iar cu un minut înainte de pauză pecicanii au dublat avantajul prin Bogdan Bozian, tot cu capul, din 10 metri, la o centrare de pe flancul drept a lui Răchită.

La reluare, după numai cinci minute, gazdele au beneficiat de o lovitură de la 11 metri pentru un fault comis asupra lui Capătă de Stemate. A executat acelaşi Capătă pe jos, în stânga, dar Toroc a ghicit colţul şi a apărat lovitura. În minutul 75, autorul primului gol s-a accidentat si a fost înlocuit cu Bănăţan.

Progresul în careul fruntaș, junii timișeni pe ultima poziție. Rezultatele etapei a 18-a în C8 și clasamentul final, pe coloana datelor tehnice.

*

Progresul Pecica: Dagău – Rosenblum, Moraru, Wild, Aldan – Saizu, Rădulescu – Iuga, Răchită, Bozian – Capătă.

Antrenor: Dan Stupar. 

Rezerve: Iosub – Burtic, Bănățan, Matyus, Mogoș.

Fortuna: Toroc – Strati, Stemate, Bot, Codrea – Mihai, Mintaș, Icma, Kuhn – Periat, Jorza.

Antrenor: Iulian Prodana.

Rezerve: Ursu, Prodana, Eperieș.

Au arbitrat: Flonta (Cluj-Napoca), Corb (Zalău), Georgiu (Dej). Observator de arbitri: Rojneai (Alba Iulia); delegat de joc: Boroș (Oradea).

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 × = doisprezece

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: