Progresul Gătaia, 100% după 6 etape: 4-1 cu CFR. Și un prim gol primit, după 495 minute!

Nou-promovata Progresul Gătaia și-a conservat și contra vișiniilor lui CFR Timișoara procentajul maxim în acest debut al Diviziei D Timiș, obținând al șaselea succes în 6 etape și trecând provizoriu prima, chiar dacă a primit primul gol stagional.

Progresul Gătaia – CFR Timişoara 4-1 (2-1): Bucure, în minutul 7, Apro 25, Filimon 68, Moga 88 – 11 metri, respectiv Vîntură 45.

În alcătuirea de start Bota – Românu, Moga, Gavriluță, Apro – Bucure, Filimon, Suciu, Horț – Palade, Boldor, Progresul Gătaia s-a distanțat la 2-0 dar Iulian Vântură, ex-juniorul polist, a redus din handicap la nici 5 minute după introducerea sa în joc, ceea ce a constituit întâiul gol încasat de la promovare de elevii lui Brian Filimon. Mai exact, după 495 de minute! 

Fruntașa a mai marcat însă de două ori și după pauză, apelând și la Ionesi, Parvani, Marcu și Mandache. Două dintre reușitele revelației au fost din fază fixă, mai întâi dintr-o lovitură liberă torpilată sub bară, iar ultima dintr-un penalty comis de Oberșterescu.

”A fost un meci greu, și pentru că la 2-0 am luat un gol în prelungirile primei reprize, din fază fixă. Felicit întreaga echipă și ne pregătim pentru următorul meci, de la Orțișoara. Nu ne-a luat valul, chiar dacă suntem pe prima poziție”, a remarcat Brian Filimon, antrenor-jucător la Cocoșul Orțișoara, menționând că ”obiectivul nostru este 1-10”.

”Primele 35 de minute am reușit o posesie foarte bună, am reușit să ne dominăm adversarul. Dar păcătuim prin a primi goluri foarte ușoare și la intervale scurte de timp. Am reușit să marcăm înaintea pauzei și am început bine partea a doua, și dacă Vântură nu se complica să-i paseze lui Iorgovan, care era în ofsaid, jocul se putea schimba la 2-2 și ar fi fost cu totul și cu totul altceva. Dar am comis două erori mari de tot în ultimele 10 minute și am pierdut. Trecem printr-o perioadă destul de dificilă, dar sper ca băieții să se trezească pe ultima sută de metri, să zic așa, pentru că ne așteaptă 3 partide destul de grele, în care ne dorim foarte mult să câștigăm”, a spus Andrei Pobega, antrenor CFR Timișoara.

CFR Timișoara: Rain – Neamțu, Oberșterescu, Hrițcan, Livădaru – Crișan, Parfenie, Șuleap, Iakab – Berar, Iorgovan.

La oaspeți au mai intrat Baidoc, Ciobanu și Vântură, acesta în minutul 40, marcând pentru 2-1 în minutul 45, cu capul, în urma cornerului lui Crișan. Pe banca vișiniilor, Vlad – Janai, Rus.

CFR va juca miercuri restanța cu FC Băban Marcel Jimbolia, depășită azi acasă, 0-3 de Cocoșul lui Gheorghe Chimiuc, iar apoi sâmbătă cu Real Dragșina.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 − = trei

 


Alte articole legate de acest subiect: