Progresul Gătaia – AS Peciu Nou 0-3 (0-1) şi FC Băban Marcel Jimbolia – Timişul Şag 1-1 (0-0)

Etapa a 28-a a Diviziei D Timiş a început încă din această seară de marţi, cu două prime jocuri disputate de la ora 18.

Golgeterul echipei din Peciu Nou, Adrian Dobrilă, "dublă" în deplasare

 

La Gătaia, Progresul a fost depăşită la un scor de forfait de către cei din Peciu Nou, care au înscris prin golgheterul lor, Adrian Dobrilă, în minutele 30 şi 61, dar şi prin Mario Isacov, un junior de 15 ani aflat la prima sa reuşită în liga a IV-a, care a punctat în minutul 70.

Partida a fost umbrită de actul nesportiv comis de Buruiană, care a fost eliminat din joc în minutul 75, pentru lovirea lui Adrian Dumea fără minge. Meciul a coincis cu revenirea lui Casian Dorobanţu în vâltoarea acţiunii, după 4 luni de absenţă, intrând în ultimele 10 minute. „Dedicăm victoria colegilor şi prietenilor noştri Laurenţiu Vraja şi Adrian Durigon, aflaţi în străinătate!”, ne-au spus cei de la AS Unirea Peciu Nou.

Egalitate la Jimbolia, unde FC Băban Marcel a egalat în ultimele secvenţe ale partidei cu Timişul Şag, tocmai prin fiul conducătorului clubului. Ionuţ Ugocian a marcat un autogol în minutul 60, 0-1, dar Denis Baban a egalat în minutul 90, cu un şut de la circa 30 de metri, în vinclu, după ce tot el rata o lovitură de la 11 metri, în debutul partidei, în minutul 10.

Imediat după deschiderea scorului s-au rupt… norii, minutul 61 aducând întreruperea jocului pentru 21 de minute, dat fiind o ploaie torenţială. „Puteam să câştigăm dar am fost fraieri”, a spus Octavian Popescu, antrenor al „mânjilor” Jimboliei.

Alte două meciuri ale rundei a 28-a şi miercuri după-amiază, mai întâi CS FC Chişoda – Pobeda Dudeştii Vechi, de la ora 17, iar apoi Dumbrăviţa – ASU Politehnica, de la ora 18.

Cealaltă jumătate a etapei va avea loc sâmbătă 3 mai, de la ora 11, runda a 29-a fiind intermediară, la mijlocul săptămânii viitoare.

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt + 3 =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: