Progresul Pecica la juniori B și ghirozenii cu cei mai mici câștigă la Memorialul Bodo Carol

Cel de-al doilea sfârșit de săptămână cu fotbal juvenil pe malurile Arancăi a adus căderea cortinei peste ediția din acest an a ”Memorialului Bodo Carol” la fotbal pentru copii și juniori, organizat de CS Unirea Sânnicolau Mare atât în sala de sport ”Ioan Morar” pentru categoriile mai mici de vârstă cât și pe gazonului stadionului ”Gheorghe Biaș” pentru grupele mai mari. În total, la sfârșitul ultimelor două săptămâni, peste 300 de aspiranți de la 26 de echipe din zonă au concurat în cadrul celor 5 probe distincte. 

Iar categoria celor mai mici, a grupei de vârstă 2015-2016, a fost adjudecată de CSC Ghiroda și Giarmata Vii, copii de clase primare de la CFR Timișoara, gruparea gazdă CS Unirea Sânnicolau Mare, ACS Tim Star Timișoara, o altă garnitură a localnicilor de la Unirea Sannicolau Mare și CS Timișul Șag completând ierarhia întrecerii în sală. 

Pe gazonul stadionului, cei mai mari juniori implicați în ediția din acest an, ai categoriei de vârstă 2006-2007, învingători fiind arădenii de la ACS Progresul Pecica, urmați de CS Millenium Giarmata, localnica Unirea Sânnicolau Mare și Galaxy Timișoara.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ 6 = treisprezece

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: