Progresul Racoviţa, şi a patra victorie la zero: 3-0 cu Jimbolia

Nou-promovata Progresul Racoviţa îşi continuă imperturbabil marşul, cu 5 jocuri la rând fără eşec, dintre care 4 victorii la zero. Astăzi, în dauna lanternei roşii, rămasă la zero, FC Băban Marcel Jimbolia. Dar la pauză era totuşi 0-0…

S-a încheiat 3-0, antrenorul-jucător Arpad Laczko deschizând scorul cu prima acţiune a părţii secunde iar Mircea Şchiopu, intrat în minutul 80 pentru prima oară de la accidentarea suferită în etapa inaugurală, la Dudeştii Vechi, oferind două pase de gol, fructificate de Alin Nanu, intrat în minutul 60 şi marcator în minutele 82 şi 87.

Mircea Şchiopu, revenit pe teren după 6 etape pentru Progresul Racoviţa

 

Juniorii Jimboliei au sperat să rămână în superioritate numerică în prima repriză, solicitînd un cartonaş roşu în urma unui duel la 35 de metri de poarta gazdei Progresul, fără a influenţa însă decizia arbitrului. –

În ansamblu, jimbolienii au alergat şi s-au zbătut mult, dar cea care a controlat jocul a fost echipa mai matură, care însă cu greu a reuşit să desfacă defensiva vizitatoare, mai ales pe un teren îngust ca al Racoviţei. Deşi nu a excelat deloc în a-şi crea ocazii, Progresul a profitat odată cu scurgerea timpului de căderea mult mai tinerilor parteneri de întrecere.

„Într-un fel, sunt mulţumit, şi cred că puteam să obţinem cel puţin un 0-0, dat fiind că am primit goluri foarte uşoare, iar noi am ratat uşor ocaziile avute. Dar jocul greşeala aşteaptă. Sper cu Unirea Sânnicolau Mare să obţinem o primă victorie! Să adunăm şi noi nişte puncte…”, a spus Octavian Popescu.

Racoviţa: Sfetescu – Mărcuţ, H. Onae, Ion, Ignat – Fodor, Siminiceanu, Bărbulescu, Mărăndescu – A. Laczko, T. Onae.

Au mai intrat Ignea Cristian, din minutul 55, Alin Nanu (60), Mircea Şchiopu (80), cu două pase de gol, respectiv Pădurean (86).

Pe bancă: Groza, Buşaga.

FC Băban Marcel Jimbolia: Radu – Ciclovean, Doda, Bătrânu, Popescu – Stan, Ţăranu, Achim, Niţă – Moldovan, Băban.

Au mai jucat Ştefănescu şi Marius Tondrea.

Pe bancă: Daniel Tondrea, Şipoş, Ciubotariu (portar), Isimovici.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte + 9 =

 


Alte articole legate de acest subiect: