”Promoție”: rezultate, marcatori. Final de tur în Seria a III-a ”Municipală”, ASU Politehnica – AS FC Chișoda 1-4 în nocturnă joi seara și oaspeții sunt campioni de toamnă

Cu excepția a două meciuri – unul, al poliștilor, care se va juca în weekend, iar un altul, din runda a 14-a, între ”violeți” și ”arbitri” – încă neprogramat, și turul campionatului Seriei a III-a ”Municipale” din liga a VI-a ”Promoție” a fost completat aproape spre desăvârșire joi după ora 22 odată cu încheierea unei întâlniri pe Baza II – UPT, această săptămână programând ultima etapă a sezonului de toamnă, având în AS FC Chișoda un lider cu 37 de puncte, urmat pe locul secund de Srbianca Giuchici cu 32 de puncte iar pe locul trei de ”arbitri”, Gruppo Select cu 31 de puncte. Scurte detalii – mai jos, pe când clasamentul e accesibil pe coloana datelor tehnice a secțiunii Fotbal. Iar într-o consemnare anterioară, fotoreportajul de pe CFR, cu legătura aici

Săptămâna finalului de tur în ”Municipal” a demarat cu restanță din cadrul etapei a 14-a, penultima, meci care s-a disputat luni pe terenul din localitatea Chișoda,

AS FC Srbianca Giuchici – CS Timișul 3 Șag  3-3 (2-1): Milan Ciovincă (min. 41, din lovitură de la 11 metri), Dan Noje (min. 68) și Florin Topală (min. 80), respectiv Răzvan Banu (min. 11 și 23) și Adrian Bungău (min. 66).

La fluierul arbitrului Bogdan Gheorgheoiu au jucat următoarele formații:

Srbianca: Haidău – Doboșan, Hodoșan, Topală, Mita, Stoican, Crișanov, Ciovincă, Miclea, Noje, Laviniu Stănescu.

Antrenor: Adrian Șețu.

Rezerve la start: Trăiculescu, Pop, Secoșan, Bokor, Nedin.

Timișul Șag 3: Foris – Acheampong, Bungău, Moldovan, Rus, Blidariu, Pruteanu, Petrișor, Anghel, Cojocaru, Belteki.

Antrenor: Adrian Ianoșev.

Rezerve la start: Gîltofeț, Lazea, Ropotă, Dejan Ianoșev, Dobreanu, Roșu, Gălățan, Bolocan și Mureșan.

Apoi, în ultima etapă a turului, fruntașa a făcut scor: AS FC Chișoda – Timișul Urseni 8-3 (5-0).

Abu-Saleem a marcat două goluri, la fel și Mihai Poștaru respectiv Adrian Diacon, iar Cătălin Stan și Florin Mureșan câte unul, de la vizitatori înscriind Alin Oancea, Sorin Legradi din lovitură de la 11 metri și Daniel Jurcuț.

Antrenorul Alexandru Rus a folosit următorii jucători: Grigore – Vasincă, Bizău, Dumiter, Gaidoș, Pop, Diacon, Stan, Poștaru, Abu-Saleem, Mureșan.

Au mai intrat: Zăgan, Zugravu, Gavrilă, Gherman și Ioan Dumitru. Pe bancă: Bogdan Dumitru.

Gruppo Select (echipa arbitrilor) – Atletico Timișoara 3-3 (1-2): Cosmin Ciublea (min. 15), Eduard Petrean (min. 29) și Răzvan Popaluca (min. 67, din lovitură de la 11 metri), respectiv Eduard Popescu (min. 35), Cristian Dancia (min. 49) și Constantin Luță (min. 71).

Jocul s-a disputat pe terenul Tricoul 1 Iunie Timișoara din cartierul Plopi. Administratorii terenului nu le-au permis echipelor accesul la vestiare până când nu a fost achitată factura de 350 de lei pentru utilizarea bazei, lucru înfăptuit de gruparea arbitrilor. Nu este exclus ca gestionarii din Plopi să fi aflat că ”fluierașii” n-au plătit pe unde au jucat, gen Becicherecu Mic, Moșnița Nouă, Textila, Chișoda sau Șag, luându-și măsuri de precauție. 

CFR 1933 Timișoara – ACS Sânmihaiu Român 2-3 (1-0). 

Marcatori: Bogdan Minuț (min. 39, 62), respectiv pentru învingători Răzvan Iacobescu (min. 79) și Sebastian Smochină, golgeter al echipei, în minutele 83 și 90.

AS Roma Florin Pădurean – FC Auto Timișoara 3-3 (2-1).

Pentru băieții lui Laurențiu Ignea au înscris George Gurguș, David Leacu și Bogdan Moldovan. Gazdele au ratat două lovituri de la 11 metri în meciul jucat pe terenul ”Textila”.

CS Millenium 2 Giarmata – CS Timișul 3 Șag 5-3 (3-0): Alexandru Vlăduți două goluri, Alin Marin, Marian Lemnaru și Andrei Melincenco, respectiv Adrian Bungău, Flavius Lazea și Iulian David.

LPS Banatul Timișoara – Srbianca Giuchici 0-1 (0-0).

Unicul gol al meciului a fost marcat în minutul 61 de Daniel Vasile Noje.

În fine, într-o restanță din prima etapă, încheiată cu puțin timp în urmă, ASU Politehnica – AS FC Chișoda 1-4 (0-1), meciul jucându-se la Baza 2 – UPT în nocturnă de la ora 20:30, joi seară. Cristian Gălan a punctat pentru ”violeți”, iar pentru învingători Abu-Saleem două goluri, Daniel Zugravu și Mihai Poștaru. Cu acest succes, învingătorii s-au distanțat la 5 puncte în fruntea clasamentului, campioni de toamnă. 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Municipiu, Promoţie și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 + = cincisprezece

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: