”Promoție” Timiș. Baba bagă în sperieți cu a 11-a clasată Steaua Roșie Bulgăruș liderul CS Sînandrei, care egalează acasă abia pe final din penalty

Finele lunii aprilie a adus etapa a XVII-a în liga a șasea județeană a categoriei ”Promoţie” dar și runda a 12-a din totalul de 18 în seria Campionatului Municipal Lugoj, echilibrat la vârf prin egalitatea la puncte a ocupantelor podiumului.

În Campionatul Județean Timiș al categoriei ”Promoție” , liderul Seriei 1, CS Sînandrei Timiș, a remizat acasă duminică de la ora 17, în compania ocupantei locului 11, pe când în întrecerea lugojeană cele trei echipe aflate pe podium la egalitate de puncte și despărţite de golaveraj au câștigat în a treia rundă din retur, AS Ohaba Forgaci la ”masa verde”.

A fost linişte în acest eşalon al șaselea timișean, toate meciurile desfășurându-se conform programării.

Seria I

În această serie, CS Sînandrei n-a reuşit să se impună acasă, liderul înregistrând numai un rezultat de egalitate pe teren propriu cu Steaua Roşie Bulgăruş, a 11-a clasată: 1-1 (0-0). Oaspeţii au deschis scorul în minutul 53 prin Sebastian Baba, gazdele egalând cu patru minute înainte de final prin reuşita lui Alexandru Fedor din lovitură de la 11 metri.

Liderul CS Sînandrei Timiș deține 39 de puncte și este urmat de învingătoarea acasă cu 2-0 AS Avântul Bobda, cu 37 de puncte.

Ocupanta locului secund, Avântul Bobda, a trecut de Şoimii Pesac prin ”dubla” lui Loredan Marcov în minutele 25 şi 80, din lovitură de la 11 metri.

Tot în această serie, scorul etapei l-a reuşit echipa din Gelu, 8-1 acasă cu cei din Teremia Mare, de notat fiind și victoria celor de la Triplex Beba Veche în deplasare la Biled, cu Voința II, pentru cei de la Triplex fiind al treilea succes consecutiv în acest retur. Pur şi simplu o adevărată surpriză! Iar surprinzător a fost și remiza acasă a celor din Satchinez, AS Chinejana Chinezul, 1-1 cu AS Progresul Iecea Mare, în duelul ocupantelor locurilor 3-4.

Seria a II-a

Echipa ASO Deta II a stat în această etapă, astfel încât, prin chinuita victorie obţinută de Timişul Uliuc acasă cu cei din Tolvădia, cu 4-3, învingătorii au trecut din nou în frunte, cu un avans de trei puncte.

Marius Gorun, Darius Ognian, Ioan Gyori şi Ovidiu Cimpoeru au înscris cele 4 goluri pentru Timişul Uliuc. Liderul a folosit următorii jucători: Alexandru Văduva – Petrişor Sava, Panagiotis Sicsoglu, Cristian Carasel, Erik Onyema, Ovidiu Cimpoeru, Ioan Gyori, Denis Ţurcaş, Marius Gorun, Marius Homea, Dan Sava. Au mai jucat: Darius Ognian, Denis Mureşan şi Marian Solomon.

În această serie s-a consemnat o singură victorie în deplasare, reuşită de cei din Jamu Mare la Stamora Germană, dar și una cu multe goluri, marcate de formația din Soca, opt acasă în poarta celor de la Diniaş, încasând în schimb șase. Lider este așadar Timișul Uliuc, cu 30 de puncte, urmat pe locul secund de ASO Deta II, și AS Progresul Vucova având tot 27 de puncte.

+

Campionatul Municipal Lugoj

Seria lugojeană este dominată de trei echipe care se află la egalitate de puncte, câte 28, despărţite de golaveraj. AS Ohaba Forgaci a contabilizat o victorie la ”masa verde” întrucât gruparea din Pietroasa Mare s-a retras din campionat.

AS Margina a reuşit un succes cu 3-1 pe teren propriu în dauna celor de la Tomeşti, iar Timişul Jabăr, care deţine fotoliul de lider la golaveraj, a obţinut o victorie în deplasare, 2-3 la VHP Pădureni.

Rezultatele complete din fotbalul ”mic” timișean, pe coloana clasamentelor.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Promoţie și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


7 × = treizeci cinci

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: