Liga a VI-a „Promoţie” Timiş: rezultate, marcatori. Titi Varga, prim gol pentru Sânmihaiu Român

Se înaintează în jumătatea secundă a sezonului de primăvară din eşalonul şase judeţean al „Promoţiei”, rezultatele tehnice, ierarhiile la zi şi programul viitor fiind enumerate pe coloana tradiţională a secţiunii Fotbal, iar mai jos un scurt tur de orizont al rundei din weekend, sfârşit de săptămână cernit la plecarea la ceruri a lui Alexandru „Sandu” Dumitraşcu.

În memoria căruia s-a păstrat un minut de reculegere înaintea meciurilor jucate în runda din retur a sfârşitului de săptămână. 

Seria I

Avântul Jamu Mare conduce cu 40 de puncte, urmat de AS Inter Foeni cu 32 de puncte, iar Cruceni şi Partizan Diniaş au câte 29 de puncte. 

Liderul din Jamu Mare a învins acasă cu 3-1 pe Diniaş, într-un duel de podium.

AS Inter Foeni – AS Pădureni Lighed 6-0 (4-0): Leonard Burcea două goluri, Alex Petrişor, Alexandru Belteki, Irinel Burlacu şi Mihai Ciobanu.

AS Cruceni – AS Tolvădia 5-1: Marius Malu 3 goluri, Cristian Racoceanu şi Fabian Nicoli.

Iar cu această victorie cei din Cruceni i-au egalat la puncte pe cei din Diniaş şi au trecut pe locul trei, la golaveraj.

*

Seria a II-a

Unirea 2 Tomnatic are 47 de puncte, în continuare lider, urmat de Şoimii Pesac cu 40 de puncte, la egalitate cu Viitorul Igriş.

Unirea 2 Tomnatic – Voința Sarafoleana Saravale 4-0: David Handolescu, Denis Chistrugă, David Taciuc şi Raul Oros. 

Spartak Gotlob – Şoimii Pesac 0-2 (0-0): Victor Toma (min. 79 şi 83). Iar cu acest succes „Şoimii” au revenit pe locul secund.

AS Unirea Grabaţ – ACS Pobeda 2 Star Bișnov 3-1 (2-0): Adrian Fiştea, Călin Ieremia şi Raul Albei pentru gazde.

Pindul Dudeştii Noi – Avântul 2 Periam 1-2. 

Au marcat: Ruben Grigoroşcuţa şi Mircea Alexandru. 

*

Seria a III-a

AS FC Chişoda conduce cu 55 de puncte, urmată de ACS Kids Sânmihaiu Român cu 47 de puncte, iar pe locul trei Gruppo Select cu 45 de puncte.

AS FC Chişoda – AS Roma Florin Pădurean 6-4 (2-2).

Au marcat: Robert Daniel Zugravu (min. 22 şi 41), Răzvan Burghelea (min. 67), Iusztin Asztaloş (min. 71) şi Mihai Poştaru (min. 60 şi 81), respectiv Mihai Hurdea (min. 11), Cătălin Grek (min. 35 şi 62 – din lovitură de la 11 metri) şi Olimpiu Agrigoroaie (min. 77).

ACS Atletico Timişoara – ACS Kids Sânmihaiu Român 2-5 (2-4): Adrian Bungău şi Gabriel Voicu, respectiv pentru învingători Constantin Varga, Alexandru Şandor două goluri – unul din lovitură de la 11 metri, Răzvan Iacobescu şi Mădălin Barbu. Veteranul „Titi” Varga, la primul său gol pentru „Kids”, după sosirea de la Obilic. 

ASC FC Srbianca Giuchici – CSC Millenium 2 Giarmata 4-2 (3-0).

Au marcat: Stoican, Miclea, Cionvică din lovitură de la 11 metri şi Stanciu, respectiv Boiceanu şi Glujdea. 

CS Giroc-Chişoda – CFR Timişoara 2-1 (2-0): Claudiu Fudulache (min. 30 şi 36), respectiv Cosmin Lachescu (min. 82).

Ocupanta locului trei, Gruppo Select – echipă a arbitrilor, a învins acasă cu 8-3 pe Porto Bega, jocul disputându-se pe terenul din localitatea Becicherecu Mic).

*

Seria a IV-a

Olimpia Darova conduce cu 59 de puncte, urmată pe locul secund de cei din Ohaba Forgaci cu 53 de puncte, iar pe locul trei, Olimpia Bucovăţ cu 49 de puncte.

O surpriză, liderul Olimpia a încheiat 1-1 pe teren propriu cu Avântul Căpăt. Iar ocupanta locului secund, Ohaba Forgaci, a „semnat” o victorie la scor, 8-2, în dauna celor de la Chevereşu Mare.

AS Sinteşti – Steaua Roşie Stanciova 1-3. Pentru oaspeţi au marcat Emanuel Topală de două ori şi Gabriel Nicolae.

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Promoţie și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


trei + 3 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: