Liga a VI-a „Promoţie” Timiş: rezultate, marcatori. Promovat, Avântul Jamu Mare pierde 11-2

Sfârşit de campionat sau aproape pe cale de încheiere în întrecerea ligii a VI-a „Promoţie” Timiş, bifând la finele săptămânii o nouă etapă. Un scurt tur de orizont. Iar pe coloana datelor tehnice, rezultatele, programul viitor şi clasamentele la zi.

Avântul Jamu Mare conduce în Seria I cu 46 de puncte, urmat de AS Inter Foeni, AS Cruceni şi Partizan Diniaş cu 38 de puncte fiecare.

AS Cruceni – Avântul Jamu Mare 11-2 (6-1). 

Campioana, învinsă la un scor care naşte întrebări dacă merita să ocupe locul I, la halul în care a desconsiderat competiţia în ultima etapă.  

AS Partizan Diniaş – ASC Tolvădia 4-1 (3-0): Cristian Bâtcă, Alexandru Gherman, Bogdan Teslariu şi Petre Rus.

*

Seria a II-a

Unirea 2 Tomnatic are 53 de puncte, urmată de Viitorul Igriş cu 49 de puncte, iar pe locul trei Şoimii Pesac cu 46 de puncte. Ocupanta locului secund a învins în deplasare la Sarafoleana Saravale cu 2-0.

Şoimii Pesac – Unirea 2 Tomnatic 3-1 (0-0): Victor Toma (min. 52), Mihai Magdin (min. 61), Daian Magdin (min. 74), respectiv Sorin Pînzaru (min. 82).

Avântul 2 Periam – AS Cenei 9-0 (5-0): Cătălin Filip 3 goluri, Laurenţiu Bîrdean două goluri, Dănuţ Tamaş, Ruben Grigoroşcuţă, Alexandru Mircea şi Cosmin Boşoagă.

Pobeda 2 Star Bişnov – Steaua Roşie 2 Variaş 8-4.

*

Seria a III-a

AS FC Chişoda conduce cu 61 de puncte, urmată de ACS Kids Sânmihaiu Român cu 54 de puncte, iar pe locul trei Gruppo Select cu 46 de puncte.

ACS Kids Sânmihaiu Român – AS FC Chișoda 1-0 (0-0).

Unicul gol a fost marcat în prelungiri (minutul 90+3) de Răzvan Iacobescu, iar astfel, ocupanta locului secund, din nou cu veteranul Constantin Varga pe teren, i-a administrat liderului prima înfrângere în acest campionat. 

LPS Banatul Timişoara – ACS Atletico Timișoara 7-1 (4-0): Darius Savu 3 goluri, Cătălin Ureche două goluri, Samuel Cristea şi Emanuel Ştefan, respectiv Gazibara.

Antrenorii Ovidiu Vîlceanu şi Mădălin Grunţă au folosit următorii jucători: Antonescu – Topârcian, Cristea, Băluţoiu, Buză, Ştefan, Ureche, Rancov, Ştefanciuc, Şiel, Savu. Au mai jucat: Ardelean, Ranga, Onu, Bodac şi Roiban.

Auto Timişoara – CS Giroc-Chişoda 0-3 la „masa verde”.

Antrenorul oaspeţilor a spus că „medicul echipei gazdă nu a fost la teren şi arbitrul nu a dat undă verde la joc”. Meciul a fost omologat cu 3-0 pentru oaspeţi şi clubul Auto a primit şi o penalitate sportivă de 100 de lei.

CFR Timişoara – CSC Millenium 2 Giarmata 1-3 (1-1): David Bîrnaure, respectiv Fabian Glujdea, Marian Lemnaru şi Robert Roşu.

Chiar şi spre sfârşitul campionatului, când mai sunt 4 etape în Seria a III-a „Municipală”, Comisia de Organizare amână jocuri, precum Timişul 3 Şag – Gruppo Select sau Porto Bega – Srbianca Giuchici. S-a ajuns astfel la un total de 6 jocuri amânate în această serie, cum rar se întâmplă. Ba mai bine zis în ultimii 30 de ani aşa ceva chiar nu s-a întâmplat. Se vor reprograma la toamnă?

*

Seria a IV-a

Lider, Olimpia Darova cu 68 de puncte, pe locul secund fiind cei din Ohaba Forgaci cu 59 de puncte, iar pe locul trei Olimpia Bucovăţ cu 55 de puncte.

Olimpia Darova – Progresul Racoviţa 11-0 (5-0).

Mişi Bejera a înscris 3 goluri, Alex Voicu, Alin Ciobanu şi Ioan Once câte două fiecare, iar Andrei Cut şi Ionel Pantea câte unul.  

La finalul jocului, localnicii Darovei au primit trofeul de campioni ai Seriei 4 din liga a VI-a „Promoţie” Timiş, cu două etape înainte de sfârşitul campionatului.

Ocupanta locului secund, din Ohaba Forgaci, a învins în deplasare cu 8-3 pe Foresta Mănăştiur, iar Olimpia Bucovăţ a surclasat pe teren propriu cu 7-0 pe CSC Boldur 2.

AS Sporting Dumbrava – Steaua Roşie Stanciova 0-9 (0-5): Emanuel Topală două goluri, Cosmin Codrean două goluri, Marian Briciu două goluri, Zoran Andreici, Dragan Mişcov şi Ştefan Straton.

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Promoţie și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 5 = treizeci

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: