Pseudocampionat cu 9 etape în 23 de zile, jocuri în medie la nici 3 zile: așa zisă competiție. Sau ce ajung oamenii să facă din ignoranță. AJF Timiș pune de vineri pe roate ”Daciada Covrig-1984 pe Repede Înainte”

Șapte cluburi care au participat în ediția trecută a Diviziei D Timiș, întreruptă după prima etapă din retur în prima decadă din martie 2020, precum și două grupări lider în serii ale Campionatului Județean Timiș la același moment al scurtcircuitării competițiilor acum peste 13 luni, au optat să se înscrie în unica întrecere pusă pe roate de AJF Timiș în acest sezon 2020-2021, un surogat constând în 9 etape programate într-un interval de 23 de zile, așadar cu apariții la fiecare nici 3 zile – un ritm inexistent nici în cel mai competitiv fotbal din Occident, nefiresc împotriva oricăror legi scrise sau nescrise ale sportului, ceva care nu poate fi luat în niciun fel în serios, care însă, incredibil dar adevărat!, va desemna campioana județului și totodată reprezentanta Timișului la barajul de promovare în Liga 3. Culmile ridicolului pot fi însă întotdeauna atinse în România, sportul românesc, fotbalul mioritic ferefist cu ramificații ajefiste! Și iată așa se reconstruiește avântat comunismul… 

Este de râsul curcilor cum a putut FRF să se încline echer de peste un an unor impuneri nelegale și fără pic de justificare științifico-medicală, lume a sportului rege ascunzându-se de un așa-zis ”virus” a cărui existență încă n-a fost nicidecum dovedită științific nicăieri pe pământ în totala absență oriunde în lume a măcar unei dovezi faptice – mostră izolată și purificată care pur și simplu nu există, iar asta nu o zice Sporttim ci atrag repetitiv atenția cele mai sclipitoare minți din domeniu care chiar înțeleg fenomenul, și este de râsul curcilor cum au putut sta drepți atâtea și atâtea luni Asociațiile Județene de Fotbal în așteptarea unui semn de la stăpânire, împărăție care să le dea liber la a-și exercita un drept mai mult decât natural și firesc. Acela de a juca, de a menține tradiția legitimă a ”fotbalului mic”. Și uite unde s-a ajuns din acest lanț al slăbiciunilor, uite ce pot face oamenii din delăsătoare ignoranță, trecându-se la a se încropi peste noapte, în miez de aprilie, un așa-zis campionat, de fapt un simulacru împotriva a tot ceea ce înseamnă sport competițional, cu 9 etape într-o perioadă de 23 de zile, așadar cu apariții pentru fiecare echipă în medie la fiecare două zile și 21 de ore. 

O FRF idioată utilă și o AJF ”echer” unu la înmulțire n-au lăsat mioarele ”fotbalului mic” să pască în voie întru bucuria jocului – atât cât va mai exista și asta, ci le-au îngrădit în țarc pe tușă, un altul dintre nenumăratele semne ale posedării în care a fost anesteziată și învăluită o societate neavând habar pe ce lume trăiește dar infatuându-se pe liniile falselor virtuți. Ignoranța nu-i o scuză și nici ”măsurile” igsu, dsp, vai-de-lume, nu sunt literă de lege decât pentru neinițiați.  

Că s-ar fi putut cu totul altfel, normal și cu cap, a dovedit-o Hunedoara vecină, a cărei AJF dădea drumul în ediția 2020-2021 unui campionat tur-retur la nivelul ligii a patra, o palmă binevenită pe obrazul nerușinat cu mască al farsei ”pLandemiei” fără fundament în știință și medicină, de fapt o psihoză colectivă a spălării pe creier, paranoia în floare, cu concursul unor mulțimi neavizate, în necunoștință de cauză, dar hrănindu-și ignoranța din ”narațiunea oficială”. Condiționată pe liniile ”crede și nu cerceta”. Adevărul e că țara te vrea prost.

Dar AJF Timiș n-a mișcat în front, făcând doar jocul pseudoștiinței și încurajând sedentarismul obedient pe tușă, ce mai rău exemplu din partea unor bărbați sănătoși clinic, să te tupilezi de mixturi nano-sintetice bio-robotice nu mai încărcate decât vreo viroză, în loc să-ți exerciți menirea de a organiza competițiile din bătătură. ”D”, ”Județ”, ”Promoție”, ”Municipal”. Nimic, nimic…

Zeci și zeci de echipe trase degeaba pe tușă cu lunile, o rușine pentru ceea ce înseamnă viața și sensul ei pe pământ, o rușine pentru ideea de spirit uman, din leii care ar trebui în mod normal să fie – nici măcar mielușei, ci doar o biată turmă împinsă voit spre hău de interesate mâini invizibile din umbră. Lupii sunt păstori iar asta-i imaginea la zi a omenirii, docilă în a se lăsa prostită peste orice limite rezonabile în termeni lucizi, raționali și cu discernământ.  

AJF Timiș s-a ascuns comod în spatele ”pLandemiei”, pretextul ideal, de suferit având un întreg ”fotbal mic”, și pe restul chiar cui îl lași!?, nu-i tot al tău!?, tocând și tot tocând timpul cu lunile, din vara trecută, timpi morți în urma cărora pui jucători fără meciuri oficiale în picioare în fața faptului împlinit de a disputa 8 partide în 23 de zile, una la nici 3 zile, asta după o pauză competițională de peste 13 luni.  

Și asta doar pentru că s-a așteptat un semn de la mințile sclipitoare ale Inteligentsiei Împărăției fotbalului românesc, acest fotbal întrecut armenește sub privirile a peste 4.000 de spectatori îmbrățișându-se și pupându-se cu foc în tribunele fără mască și distanțare socială ale Erevanului, armenii și cu punctele, și cu întărirea sistemului imunitar prin apropierea naturală a semenilor – creștere a energiei spirituale și elevare a conștiințelor, și iacătă că semnul de la Stăpânire s-a revărsat peste supuși, sub forma testelor antigen și a altor jucărele fără lopățele. ”Teeestaaați-văăăăăă și vă veți eliberaaaaaa!” Supune-te. ”Înțepaaaaaaaaaaați-vă cobaiul din vooooi și vă veți eliberaaaaaa!” Supune-te.

Cu semnul dat dinspre ”centru”, s-a dat vineri sfoară în țară de la AJFT și ”verde” la înscrieri – iar cluburile ce să și facă!?, s-au descătușat din blocstarturi, aliniindu-se la un simulacru care trebuia să fie campionat în toată firea, din august-septembrie încoace. În lipsă de altceva, să fie și asta.

Dar din respect pentru cluburile care s-au străduit sezon de sezon de decenii încoace să treacă prin furcile caudine ale unui sezon tur-retur al ligii a patra timișene cu vreo 30-34 de etape, această struțocămilă emanată de spiritul temător-trist-conformist ajefist nu poate fi luată în calcul drept Divizia D Timiș 2020-2021, ci ”Daciada Covrig-1984 pe Repede Înainte”. 

E vremea oamenilor mici, mici, mici, unu-unu-unu la înmulțire, cu capul plecat din ”Respect” și respectând orice aberație de la Stăpânire, oricât de mare absurditatea, la ani lumină distanță de înțelepciuni din trecut ale unor vizionari de renume care indicau cu certitudine că este o datorie de căpătâi și cetățenească a omului de a se lupta și a nu se supune legilor cele mai strâmbe. Încuviințarea lor, echivalentă spuselor ”dacă tolerezi așa ceva, atunci copiii tăi vor fi la rând”, dar pesemne că fotbalul nu s-ar mai baza pe valurile generațiilor de mâine, După noi, potopul!, lasă-le în plata Domnului, așa încât de ce-ar mai avea adulții crezuri, convingeri și luări de poziție!? Și pomenim despre adulți deoarece nu prea putem vorbi despre oameni maturi în biata societate mioritică.

Neavând de ales și acceptând compromisul, nouă cluburi s-au înscris pentru startul de vineri, probabil un record absolut în materie de viteză de reacție înaintea startului, nici măcar la miuța din spatele blocului nefiind consemnate asemenea performanțe. Și e vorba de CS Timișul Șag – a doua la întreruperea campionatului trecut în martie 2020, CSU UVT- a treia atunci, CS Phoenix Buziaș – a cincea, CSC Dudeștii Noi – a șaptea, Pobeda Star Bîșnov – a noua, Unirea Sânnicolau Mare – a 11-a, și AS Peciu Nou – a 18-a și ultima în ”D” Timiș după 18 etape, precum și de CS Comloșu Mare – pe-atunci lider în Seria I din liga a V-a, de ”Județ”, și Avântul Topolovățu Mare – lider în Seria a III-a din Campionatul Județean Timiș în martie 2020.     

Nu s-a jucat de peste 13 luni dar se va juca vineri, luni, joia viitoare, duminică, miercuri, sâmbătă, marți, vineri, duminică și iarăși marți. În toate cele 7 zile ale săptămânii.  

Din respect pentru fostele participante în vremuri când oamenii încă mai gândeau cu capul lor și nu își inhibau oxigenarea creierului cu măștile pe care scrie boală curată, din respect pentru fostele campioane în ”D” după 34 de runde, ”minunea” de pe Pop de Băsești nu poate fi percepută altfel decât ”Daciada Covrig-1984 pe Repede Înainte.” Și covrig, și 1984 pentru cunoscători.

Etapa I în ”Daciada Covrig-1984 pe Repede Înainte” va avea loc vineri de la ora 17.30 cu respectarea tuturor aberațiilor nelegale și mai ales pseudoștiințifice în vigoare, după următorul program: CS Comloșu Mare – Unirea Sânnicolau Mare, Avântul Topolovățu Mare – AS Peciu Nou, Timișul Șag – Phoenix Buziaș, CSC Dudeștii Noi – Pobeda Star Bîșnov. Iar CSU UVT va sta.

La atâta pseudoștiință darnic împărțită cu aere de prețiozitate, și pseudoîntreceri pe măsură… 

Etapa a II-a, luni: Buziaș – Dudeștii Noi, Peciu Nou – Șag, Sânnicolau Mare – Topolovățu Mare, CSU UVT – Comloșu Mare. Iar etapa a III-a, joia viitoare: Topolovățu Mare – CSU UVT, Timișul Șag – Sânnicolau Mare, Dudeștii Noi – Peciu Nou, Pobeda – Phoenix.

Datele calendaristice ale rundelor: 16 aprilie, 19 aprilie, 22 aprilie, 25 aprilie, 28 aprilie, 1 mai, 4 mai, 6 mai și 8 mai.

Întrebările însă rămân. De ce toată bătaia asta de joc față de competițiile ”fotbalului mic” și față de protagonistele sale, de peste un an de zile și în săptămânile următoare? De ce încuviințarea fără justificare reală a non-combatului în masă și a croirii unor pseudocompetiții? De ce această inacceptabilă decădere inumană? Pesemne omenirea își merită soarta.  

* Pentru conformitate, anunțul Grupului de Comunicare Strategică al Guvernului, publicat zilnic de mai.gov.ro, indică astăzi ca date oficiale ”În intervalul 12.04.2021 (10:00) – 13.04.2021 (10:00)” că ”4 pacienți decedați nu au prezentat comorbidități” din acele 193 de decese trâmbițate parșiv și alarmist de toate jenantele oficioase, decese ale unor pacienți așa-zis infectați cu așa-zisul nou coronavirus, de fapt nici nou, nici coronavirus. Pentru 4 ”virusați” e condiționată o întreagă societate în care se moare zilnic pe capete din varii alte motive, induse și acelea. 

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt + 7 =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: