Radu Motreanu, căpitanul juniorilor B ai lui ACS Poli, după 0-0: ”Nici nu mă gândeam că nu vom reuși, acasă…”

O primă mare deziluzie pentru grupa de 1998/9 a lui ACS Poli Timișoara, care a ratat calificarea în semifinalele Campionatului Național FRF de juniori B după un 0-0 pe teren propriu în jocul decisiv cu CS U Craiova, în ciuda faptului că a evoluat în superioritate numerică din minutul 45, în urma eliminării unui fundaș central al celor din Bănie.

Radu Motreanu

Radu Motreanu

 

La final au fost lacrimi, strigăte de deznădejde și chiar și reproșuri vehemente cu tente de ”îți arăt eu la vestiar” între Velcotă și Mezin, precum și vorbele căpitanului doiar, fundașul dreapta Radu Motreanu, care a explicat din capul locului că ”trebuia să fim mai atenți în fața porții”.

”Știu că au fost cele mai mari așteptări de la noi, juniorii B, și este o rușine că nu ne-am calificat, nici nu mă gândeam că nu vom reuși, acasă. Căci din contră, a fost un avantaj să jucăm acasă. Dar trebuie să ridicăm capul sus și să mergem înainte”, a mai spus Motreanu.

”Trebuia să demonstrăm că și suntem cea mai bună generație, însă n-am reușit calificarea, deși e jenant că oaspeții au jucat la tragere de timp din minutul 46 dar și-au apărat obiectivul, ceea ce au și reușit. Însă ieșim cu fruntea sus și mergem mai departe în carierele noastre!”, a adăugat fundașul lui ACS Poli.

Craiovenii aveau nevoie de o remiză, pe care au obținut-o, intrând între cele mai bune 4 grupări din țară la juniori B. Revenim cu declarația lui Robert Frușa și cronica partidei.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sase × = 12

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: